Leonardo DiCaprio įsigijo rankinę už 10 tūkst. eurų

Kas galėtų pagalvoti, kad aktorių Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio.<br>AP nuotr.
Leonardo DiCaprio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 19, 2015, 3:55 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 12:26 AM

Visa tai įvyko per Kruazet bulvare vykusį Širdies fondo labdaros renginį, kuriame taip pat dalyvavo Paris Hilton, aktorius Gary Dourdanas ir pasirodymą surengė amerikietis hiphopo atlikėjas Yasiin Bey, dar žinomas Mos Def vardu.

Didžiausią sumą už rankinę varžytinėse pasiūlęs L.DiCaprio nurungė ne vieną varžovą, tačiau pralaimėjo varžydamasis dar dėl dviejų dalykų, vienas kurių buvo „Nikki Beach Worldwide“ tinklo siūlomos atostogos.

Širdies fondas renka lėšas širdies kraujagyslių ligomis segančių neturtingų vaikų gydymui visame pasaulyje. Daug kainuojančias širdies operacijas širdies chirurgai atlieka nemokamai.

Pernai „Nikki Beach“ savininkų Jacko ir Lucios Penrodų dėka organizacija įsigijo autobusą ir įrengė jame mobilią ligoninę, kurioje tiriami ir gydomi sergantys vaikai.

Šių metų tikslas – lėktuvas su reikiama medicinine įranga operacijoms atlikti – buvo pasiektas, vienam renginio dalyvių tam paaukojus 5 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.