Donaldas Trumpas grasina reperį Snoop Doggą pasiųsti į kalėjimą

D.Trumpą įsiutino į jo personažą nukreiptas ginklas.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Trumpą įsiutino į jo personažą nukreiptas ginklas.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Trumpo grąsinimas socialiniame tinkle.
D.Trumpo grąsinimas socialiniame tinkle.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 15, 2017, 10:10 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:15 PM

Įtampa JAV dėl prezidento Donaldo Trumpo ir toliau auga. Agresiją lieja tiek naujojo prezidento kritikai, tiek jis pats. Dabar Baltųjų rūmų vadovas užsimanė į kalėjimą pasiųsti garsų reperį Snoop Doggą, rašo portalas „The Independent“.

D.Trumpas pareiškimu pasidalijo po to, kai pamatė garsenybės vaizdo klipą, kuriame jis inscenizuoja prezidento nušudymą.

„Ar galite įsivaizduoti, kokia reackija būtų, jei Snoop Doggas, rizikuodamas savo karjera ir visa kita, ir paskleistų idėją nušauti prezidentą Obamą? Kalėjimo metas!“, – įsiutęs D.Trumpas rašės savo „Twitter“ paskyroje.

Atlikėjas buvo sukritikuotas dėl to, kad savo naujajame vaizdo klipe „BadBadNotGood“ nukreipė žaislinį šautuvą į D.Trumpo personažą. Vaizdo medžiagoje, iššovus netikram ginklui, iš jo vamzdžio pasirodo vėliavėlė su užrašu „Bang“.

Tuo tarpu Floridos senatorius Marco Rubio portalui „YTMZ“ sakė: „Jei tam tikras, paveikiamas žmogus, pamato tokį vaizdą, ir jį įsisavina, galima turėti didelių nemalonumų. Snoop Doggas neturėjo taip pasielgti“, – sakė jis.

Jis pridėjo, kad Amerikoje jau yra būta išpuolių prieš prezidentus, tad žmonės turėti būti atsargūs su tokio tipo juokeliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.