Žvaigždžių savaitėje – neatpažįstamos Pamela Anderson ir Penelope Cruz

Nežinojo, į ką įsivėlė Garsiojo Kardashianų klano narė Kylie Jenner (19 m.) dėmesio centre atsidūrė būdama vos devynerių, kai ekrane pasirodė pirmosios realybės šou serijos. „Pradėjau filmuotis būdama labai jauna. Nemanau, kad tuo metu kas nors iš mūsų suprato, į ką įsivelsime. Negaliu to daryti amžinai... Kai užaugi priešais kameras, visi įsivaizduoja, kad tave pažįsta. Tačiau taip nėra. Manau, labai daug žmonių susidarę klaidingą nuomonę apie tai, kokia esu iš tikrųjų. Kiekvieną kartą jaučiu spaudimą, kad nieko negalime nuvilti. Tačiau turite suvokti, kad niekas negyvena tobulai“, – atvirai kalbėjo Kylie.

 Aktorės Pamela Anderson ir Penelope Cruz.<br> VidaPress nuotr.
 Aktorės Pamela Anderson ir Penelope Cruz.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

May 27, 2017, 6:45 PM

Netikėti pokyčiai

Žavioji aktorė Penelope Cruz (43 m.) gerbėjus paliko be žado. Sodrus gymis, šokoladiniai plaukai ir paslaptingas žvilgsnis ilgus metus buvo neatsiejama aktorės įvaizdžio dalis. Tačiau šįkart Penelope ryžosi esminiams pokyčiams – tapo blondine. Majamio gatvėse vaikštinėjančią Penelope gerbėjams būtų sunku atpažinti. Tačiau tokie pokyčiai – dėl garsiosios dizainerės Donatellos Versace vaidmens. Gausus sluoksnis makiažo priemonių ir suderintas drabužių stilius aktorei lengvai leido įsikūnyti į garsiąją italų mados dizainerę. Filmo scenarijus pasakos ne tik apie pačią Donatellą, bet ir apie tragišką brolio Gianni Versace mirtį 1997-aisiais.

Liemenėlei –ne

Aktorė Pamela Anderson (49 m.) jau ilgą laiką nesifilmuoja kino juostose, tačiau vargu ar gerbėjai galėtų ją pamiršti. O priminti save aktorė moka įvairiausiais būdais. Paryžiuje vykusioje šventėje ji atrodė puikiai – pasipuošusi baltu kostiumėliu. Tačiau gerbėjams į akis krito ne pakitusi aktorės išvaizda ar dailus drabužių derinys, bet faktas, kad ji – be liemenėlės.

Po skandalų atnaujino įžadus

Praėjusiais metais trūko vos vieno žingsnio, kad nutrūktų keletą dešimtmečių trunkanti Ozzy Osbourne’o (68 m.) ir Sharon Osbourne (64 m.) santuoka. Į viešumą iškilę negražūs faktai apie tai, kad pašėlusį gyvenimą mėgstantis vyras buvo neištikimas, Sharon išmušė iš vėžių. Tačiau moteris, atslūgus įtampai, parodė, kokie jai svarbūs šie santykiai. Viename Las Vegaso viešbučių pora atnaujino savo santuokos įžadus. Aplinkai artimas šaltinis teigė: „Ši ceremonija buvo tai, ko Sharon norėjo jau keletą metų. Apie tai ji daug kalbėjo ir su bičiuliais. Tačiau po visų skandalų ji nusprendė, kad įžadai – šventas šeimos reikalas. Jie tai padarė tik dviese.“ Pora susituokusi jau 34 metus.

Nauja meilė

Dainininkė Taylor Swift (27 m.) mėgaujasi nauja meile. Skelbiama, kad slaptą romaną dainininkė užmezgė su britų žvaigžde, aktoriumi Joe Alwynu (26 m.). Maža to, pora susitikinėja jau keletą mėnesių! Vis dėlto naujasis Taylor mylimasis dar mažai kuo gali pasigirti. Žiniasklaidoje aktyviai aptariamas faktas, kad Joe vis dar gyvena su tėvais, tačiau į šiuos santykius žiūri labai rimtai. Keletą metų viešai buvo aptarinėjamas kiekvienas Taylor ir jos mylimųjų žingsnis, todėl pora šiuos santykius nusprendė slėpti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.