Britney Spears tėvas svarsto baigti 10 metų trukusią gyvenimo kontrolę

Praėjo lygiai 10-metis, kai scenos princesė Britney Spears (36 m.) patyrė didžiausius gyvenimo nuosmukius ir dėl pašlijusios psichikos atsidūrė dėmesio centre. Tačiau jos gyvenimas sugrįžta į vėžes.

B.Spears vėl galės savarankiškai tvarkyti savo pinigus.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Spears vėl galės savarankiškai tvarkyti savo pinigus.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 12:31 PM, atnaujinta Apr 26, 2018, 12:49 PM

Įspūdingą turtą valdančios atlikėjos tėvas Jamie Spearsas (65 m.) prieš 10 metų viską paėmė į savo rankas.

Visą šį laiką teismo sprendimu būtent tėvas tvarkė dukters finansinius reikalus, reguliavo asmenines ir koncertinių pasirodymų išlaidas, moters sprendimus.

Tačiau dabar, kaip teigė atlikėjos šeimai artimi šaltiniai, J.Spearsas pastebėjo teigiamus pokyčius dukters gyvenime.

„Jamie nuolat konsultuojasi su dukters sveikatą prižiūrinčia medikų komanda, kad nuspręstų, ar jau yra galimybė nutraukti kontrolę ir suteikti dukrai nepriklausomybę. Netrukus Britney pradės koncertinį turą, o pasiruošimo jam detales sklandžiai sutvarkė pati. Ir tėvas, ir medikų komanda mano, kad po gyvenimo lūžio 2008-aisiais dainininkė jau geba pati atsakingai planuoti ateitį“, – skelbė šaltinis.

Taip pat skelbiama, kad ir pati scenos princesė jaučia pasitikėjimą savo jėgomis. Pokyčiai, kuriuos B.Spears pademonstravo per pastaruosius kelerius metus, neįtikėtini.

Todėl jei po ilgo laiko suplanuotas koncertinis turas praeis sėkmingai, o Britney psichologinė būsena išliks tokia pat tvirta, teismas, medikų komanda ir tėvas palaimins sprendimą vėl jai tapti savarankiškai.

Pati Britney neslėpė, kad tėvo pagalba tvarkant finansinius reikalus – neatsiejama jos gyvenimo dalis. Tačiau iki šiol namų arešto sąlygomis gyvenusi atlikėja tikino, kad jaučiasi visiškai pasiruošusi pati priimti svarbius asmeninio gyvenimo sprendimus.

Su buvusiu vyru Kevinu Federline’u atlikėja susilaukė sūnų Seano (12 m.) ir Jaydeno (11 m.).

Prie teigiamų gyvenimo pokyčių prisidėjo ir meilė. Jau daugiau nei metus dainininkė susitikinėja su iš Irano kilusiu 12 metų jaunesniu modeliu ir sporto treneriu Samu Asghari (24 m.). Po to, kai ant Britney rankos buvo pastebėtas sužadėtuvių žiedas, netyla kalbos ir apie vestuves.

Pora susipažino garsenybėms jau įprastu būdu – dailus modelis nusifilmavo atlikėjos dainos „Slumber Party“ vaizdo klipe, kuriame jam atiteko pagrindinis vaidmuo.

Nors pirmasis jųdviejų pasimatymas įvyko praėjus net keletui mėnesių po pažinties, dabar juodu mėgaujasi romantiškais santykiais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.