Sprendimas nemūvėti kelnaičių televizijos žvaigždei nebuvo palankus

Beveik dvi savaites trunkantis Kanų kino festivalis įgauna pagreitį. Vakar vykęs madų šou suviliojo ne vieną pirmo ryškumo žvaigždę. Renginyje apsilankė aktorė Kristen Stuart, manekenė Bella Hadid ir kitos gražuolės.

Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Farrah Abraham. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 7:00 PM

Galimybės atkreipti dėmesį į save nepraleido ir ne viename realybės šou nusifilmavusi Farrah Abraham (26 m.). Moteris renginiui pasirinko žemę šluojančią, tačiau toli gražu ne subtilią suknelę.

Bronzos spalvos apdaras atidengė ne tik viršutinę moters kūno dalį, bet ir kiek daugiau nei ji pati tikėjosi. Pozuodama fotografams Farrah sklaidė sijoną į šalis ir tarsi netyčia parodė, kad nemūvi kelnaičių.

Demonstruodama itin drąsų įvaizdį televizijos žvaigždė rizikavo sulaukti skeptiškos reakcijos, mat šiame Kanų festivalyje buvo suorganizuotas aktorių ir režisierių protestas, susijęs su pastaruoju metu itin narpliojama moters padėties visuomenėje situacija.

Šeštadienį 82 kino pasaulio įžymybės išsirikiavo ant raudono, norėdamos atkreipti dėmesį į lyčių nelygybę kino industrijoje. Skaičius 82 nėra atsitiktinis. Per visą Kanų kino festivalio istoriją buvo pristatyti tik 82 moterų režisuoti filmai. Tuo tarpu vyrų režisuotų juostų skaičius didesnis daugiau nei dvidešimčia kartų – 1866.

Šiemetinis festivalis nesiskiria: trys moterų režisuoti filmai prie 21 vyrų režisuotą juostą. Tarp protestuojančių buvo ir Kanų festivalio žiuri prezidentė Kate Blanchet. Prie protesto prisidėjo ir Selma Hayek, Jane Fonda ir daugybė kitų įžymių kino pasaulio moterų.

Šiuo protestu taip pat buvo pareikšta parama ir moterų teisių judėjimams „#MeToo“ ir „Time's Up“.

Taip pat primename, kad ankstesniais metais ant raudonojo kilimo buvo sustabdytas moterų, kurios neavėjo aukštakulnių, defiliavimas, o festivalio aprangos kodas buvo vadinamas seksistiniu. Nepaisant to, šiemet tarp svečių ir vėl atsirado norinčių išsiskirti savo seksualumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.