Žvaigždžių savaitėje – Madonnos dukra ir nėščia buvusi Sylverio Stallone žmona

Pasakos vertos vestuvės

„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
M. Lewiso vestuvių akimirka.<br>„Scanpix“ nuotr.
M. Lewiso vestuvių akimirka.<br>„Scanpix“ nuotr.
 M. Lewis.<br>„Scanpix“ nuotr.
 M. Lewis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Lourdes Leon.<br>„Scanpix“ nuotr.
Lourdes Leon.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Ž. Rezgytė su savo uošviu. <br>„Scanpix“ nuotr.
 Ž. Rezgytė su savo uošviu. <br>„Scanpix“ nuotr.
Lourdes Leon.<br>„Scanpix“ nuotr.
Lourdes Leon.<br>„Scanpix“ nuotr.
Ž. Rezgytė su vyru Andrew Guliani. <br>„Scanpix“ nuotr.
Ž. Rezgytė su vyru Andrew Guliani. <br>„Scanpix“ nuotr.
Brigitte Nielsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
Brigitte Nielsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
B. Beckeris su žmona Lilly.<br>„Scanpix“ nuotr.
B. Beckeris su žmona Lilly.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2018-06-12 17:59

Filmo „Haris Poteris“ gerbėjai turbūt net nenujautė, kad aktorius Matthew Lewisas (28 m.), vaidinęs Nevilį Nevėkšlą, išaugs į itin žavų vyrą.

Filme jam teko ne paties patraukliausio vaiko vaidmuo, tačiau vestuvių nuotraukose to berniuko putliais žandais ir atlėpusiomis ausimis – nė ženklo. Aktorius vedė mylimąją amerikietę Angelą Jones, o vestuvių akimirka pasidalijo ir su visu pasauliu. Pora susižadėjo prieš pusantrų metų Paryžiuje.

Paparacų taikiklyje – lietuvaitė

Iš Lietuvos kilusi buvusi gimnastė Živilė Rezgytė (39 m.) patraukė užsienio žiniasklaidos dėmesį. Žinoma, lietuvaitė neatsigina slaptų paparacų todėl, kad prieš metus ji tapo garsios JAV šeimos narė.

Šį kartą Živilė buvo užfiksuota kartu su savo vyro Andrew Giuliani tėvu, buvusiu Niujorko meru Rudy Giuliani. Jis su marčia užfiksuotas Jankių stadione, kur abu žiūrėjo mėgstamas beisbolo rungtynes. Verta paminėti, kad ši vieta ypatinga – čia Živilė susipažino su savo vyru. Pora susituokė praėjusių metų vasarą. Nuo praėjusio pavasario 32-ejų A.Giuliani dirba Baltųjų rūmų administracijoje, o Ž.Rezgytė – Niujorko nekilnojamojo turto draudimo bendrovėje.

Dukra – maištininkė

Visų laikų auksine mergaite vadinama Madonna (59 m.) dukrai Lourdes Leon (21 m.) įskiepijo ne tik gyvenimo vertybes, bet ir maištavimo gyslelę. Naujoje reklaminėje „Converse x MadeMe“ kampanijoje mergina pristatė kolekcijos modelius ir plaukuotas savo pažastis. Jauna moteris išties turi neblogus modelio duomenis.

Ji aukšta, liekna, tačiau kiek tvirtesnio kūno sudėjimo, o dar faktas, kad ji – Madonnos dukra. Todėl Lourdes yra itin mėgstama reklaminių kampanijų, kurios nebekreipia dėmesio į merginos išsišokimus ir maištingą charakterį. Pati Lourdes jau ne pirmą kartą demonstruoja plaukuotas kūno vietas, ir tai nieko keista. Prieš keletą dešimtmečių ir pati Madonna nevengė maištauti rodydama plaukuotas kūno vietas.

Skyrybos – bendru sutarimu

Buvusi teniso žvaigždė Borisas Beckeris (50 m.) ir jo žmona Lilly (41 m.) pasuko skirtingais keliais.

„Poros santykiai tęsėsi 13 metų, o santuoka – 9-erius. Tad normalu, kad sprendimas skirtis nebuvo priimtas lengvai“, – komentavo teisininkas Christianas Oliveris Moseris. Jo teigimu, pora skiriasi bendru sutarimu, vis dar puoselėjant draugiškus ryšius. Juk buvusius sutuoktinius sieja sūnus Amadeus.

Pastaraisiais metais žiniasklaidoje mirgėjo ne vienas straipsnis apie tai, kad buvęs sportininkas susiduria su finansinėmis problemomis.

Nėščia – įpusėjus šeštąją dešimtį

Buvusi aktoriaus Sylvesterio Stallone (71 m.) žmona Brigitte Nielsen pribloškė savo gerbėjus. Ilgus metus su gerokai jaunesniu mylimuoju ateitį kurianti aktorė pasidalijo žinia, kad laukiasi. Regis, nieko keisto ir reikėtų tokiomis žiniomis tik džiaugtis, tačiau labiausiai nerimą kelia faktas, kad moteriai – jau 54-eri. Prieš dešimtmetį moteris atviravo, kad labai norėtų dar vieno vaiko ir jei reikės – ryšis netgi dirbtiniam apvaisinimui, nes kūdikį norėtų išnešioti pati, o ne perleisti šį laiką pakaitinei motinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.