Byra Ivano Krasko ir jo 60 metų jaunesnės žmonos santuoka: „Nėra aistros“

Visai neseniai pasklido kalbos apie garsaus rusų aktoriaus Ivano Krasko (87 m.) ir 60 metų jaunesnės jo žmonos Natalijos Ševel-Krasko nesutarimus. 

Ivanas Krasko ir Natalija.<br> M.Poliaskajos nuotr.
Ivanas Krasko ir Natalija.<br> M.Poliaskajos nuotr.
Ivanas Krasko ir Natalija.<br> M.Poliaskajos nuotr.
Ivanas Krasko ir Natalija.<br> M.Poliaskajos nuotr.
Ivanas Krasko ir Natalija.<br> M.Poliaskajos nuotr.
Ivanas Krasko ir Natalija.<br> M.Poliaskajos nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 16, 2018, 7:55 PM

Rusų portalas „Starhit“ kalbėjosi su Natalija – paaiškėjo įdomių detalių apie šeimą. Pora gyvena atskirai ir neslepia esą tik brangūs draugai.

– Natalija, pirmasis klausimas susijęs su vyru. Koks jis?

– Jam sekasi gerai. Jis vaidina spektakliuose, filmuose. Jūs įsivaizduojate, jam tuoj bus 88 metai, bet dar tebėra paklausus aktorius. Aš juokiuosi, kad jaunystės jis semiasi iš manęs.

– Kaip jis sprendžia silpnaregystės problemą?

– Akys nepasikeis. Tekstus jis spausdina didelėmis raidėmis. Tiesa, neseniai mane vyras nustebino. Remontuojame kambarį ir aš su draugu nuvykau į parduotuvę. Bet pamiršau dažų numerį. Paskambinau Ivanui ir paprašiau padiktuoti numerį, kuris parašytas itin smulkiomis raidėmis. Įsivaizduokit, jis įžiūrėjo viską! Taip ir būna – kai labai reikia, viską įskaito.

– Papasakokite, kodėl visuomenė jus matė su jaunu vyru.

– Man nepatinka jaunuoliai. Ir aš nenorėjau jo pabučiuoti. Kaip tai atsitiko, aš negaliu suprasti. Aš pavargau nuo visko ir tikrai nenoriu naujų romanų. Man patinka protingi vyrai. Pavyzdžiui, kitoms patinka kaltūristai, o aš negalėčiau su tokiais būti. Jų galvoje vien sveika mityba ir kokie jie nuostabūs.

Taip, tas gražus kūnas motyvuoja, bet tu mirsi, tavo kūnas supus karste, o ką po savęs paliksi? Nieko. Aš nesakau, kad nereikia savęs prisižiūrėti, bet man patinka žmonės, kurie dirba nuo ryto iki vakaro. Žmonės, kuriems patinka jų veikla. Be to, man labai svarbus žmogaus kvapas. Turėjau draugų, kurie atitiko visus mano keliamus kriterijus, bet kvapas... Kad ir koks būtų nuostabus žmogus, jei kvapas ne mano, tai nieko neišeina.

– Pirmą kartą jūs ištekėjote gana anksti. Manėte, kad radote savo vyrą?

– Tada aš neturėjau supratimo apie gyvenimą – man buvo 19 metų, įsimylėjau. Apskritai buvau toli nuo teatro, išskyrus tai, kad jis buvo mano svajonė. Bet neturėjau supratimo, kaip galėčiau tapti aktore. Jis buvo draugas, kuris mane suprato, bet nebuvo mokytojas ar autoritetas. Mes daug vaikščiojome gamtoje, mūsų santykiai buvo daugiau pramoga nei šeima. Jam buvo 26 metai. Ir tada aš atsidūriau Sankt Peterburgo teatre, o mūsų santykiai baigėsi.

– Kaip suprantu, anyta jūsų nemylėjo. Kaip ji sutiko su jūsų santuoka?

– Ji niekada manęs nepriėmė. Kai nusprendėme susituokti, su niekuo nesitarėme. Kaip mes norėjome, taip ir darėme.

– Bendraujate su buvusiu vyru?

– Su Romanu bandžiau bendrauti, bet jis nenori. Aš kartą jam sakiau, kad pykstantis nebūna vieno kalto – kalti abu. Bet visada būdavau apkaltinta. Jis atsisveikino su manimi ir, jei kur nors mane mato, tai niekada nepries.

– Jūsų su Ivanu meilės istorija primena aktoriaus Armeno Džigarchaniano ir jo žmonos. Ar sekate, kas vyksta jų šeimoje?

– Ne, o kam? Neseku ir net nenoriu.

– Jūs nuolat kaltinama, kad gyvenate buvusios Ivano žmonos sąskaita... (Su I.Krasko žmona Natalija Viala ji puikiai sutaria ir leidžia laiką. – Red.)

– Aš turiu savo pinigų. Mes visi kartu pietaujame – kartais aš užmoku už visus, kartais ji. Mes draugai. O aš daug dirbu ir uždirbu.

Koks dabar jūsų su Ivanu skyrybų etapas?

– Mes neturime vedybų sutarties. Skyrybos bus tikros, jei jis ateis ir sakys: „Aš noriu skirtis.“ Aš dabar susirūpinusi dėl savo būsenos. Mano galvoje daug minčių – galbūt persikelsiu į kitą šalį.

– Ar jūs vis dar mylite savo vyrą? Sakoma, kad meilė trunka trejus metus...

– Ji gyvena amžinai. Aš myliu jį, bet ši meilė tapo kitokia. Mes esame patys geriausi draugai – pasitariame, išsprendžiame visas problemas. Aš myliu ir branginu jį, tačiau nebuvo tos aistringos meilės, kai vyras priremia moterį prie sienos arba bėgdamas bučiuoja lietuje.

Primename, kad 2015-ųjų rugsėjo mėnesį Rusijos menininkas vedė savo studentę Nataliją. Tokia meilė sukėlė apkalbų bangą: daugelis negalėjo patikėti, kad jų meilė nuoširdi, juk Natalija už vyrą jaunesnė 60 metų.

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.