Monika Šedžiuvienė patvirtino turinti naują širdies draugą

Ką tik nuaidėjęs naujas Andriaus ir Monikos Šedžių konfliktas atskleidė ir daugiau detalių. Moteris patvirtino turinti naują širdies draugą.

 Monika Šedžiuvienė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Monika Šedžiuvienė.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2018, 6:27 PM, atnaujinta Jul 29, 2018, 7:00 PM

Monika, šeštadienio popietę, pasidalijo įrašu, kuriame jos ir tariamos Andriaus Šedžiaus naujos moters Erdvilės nuotraukos tose pačiose verslininko buto vietose. Komentuodama šią nuotrauką moteris pareiškė, kad Andrius Šedžius turėtų nebevilkinti skyrybų proceso.

Paprašius Andriaus Šedžiaus pakuomentuoti šią situaciją, portalui lrytas.lt, jis pareiškė, kad ne tik jis, bet ir Monika turi naują simpatiją. Anot jo, jie ne tik susitikinėja, bet kartu ir gyvena.

Susisiekus su Monika, ji šio fakto, kad turi simpatiją, neneigė. Priešingai, džiaugėsi, jog turi vyrą, kuris labai myli bei rūpinasi ne tik ja, bet ir jos vaikeliu.

„Mes pusę metų su Andriumi gyvenome kartu, miegojome atskiruose kambariuose. Jau tuoj bus metai, kaip vyksta skyrybų procesas, tai normalu, kad tiek jis, tiek aš jau turime kažką šalia“, – kalbėjo Monika.

Daugiau detalių apie savo naują širdies draugą moteris nepanoro atskleisti. Monika tikino, kad jai nėra svarbu turi Andrius naują merginą ar ne. Pikčiausia tai, kad Andrius dar neišsiskyręs vedasi naujas merginas į buvusius jųdviejų namus ir leidžia būti bei fotografuotis ne tik bendrose erdvėse, bet ir vaiko kambaryje.

„Šią merginą aš paviešinau tikrai ne dėl to, kad Andriui negalima turėti santykių. Manau tai yra normalu, tačiau norėčiau bent kiek pagarbos, kol nesame išsiskyrę, man ir vaikui“, – pasakojo moteris.

Monika tikino be reikalo iššvaisčiusi beveik aštuonerius metus, tačiau dėkoja jam už gyvenimo pamokas bei sūnų.

„Andriui norėčiau palikėti gerbti savo vaikus: dukras bei sūnų. Ir tegul pagalvoja apie tai, ar jis iš tiesų nori jiems rodyti tokį pavyzdį, kaip tėvas draugauja su vos keletą metų vyresne mergaite už savo dukrą. Norėčiau palinkėti susitupėti ir rasti vieną moterį. Aš labai mylėjau šį žmogų ir norėjau su juo kurti šeimą, tačiau su juo tai buvo neįmanoma“, – atvirai pareiškė Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.