Mitybos specialistė išdavė, kaip atsikratyti per atostogas priaugtų kilogramų

Vasara - atostogų metas, per kurias daugelis mėgaujasi ne tik geru oru, bet ir gausesniais patiekalais ir gėrimais. Tačiau pasak natūropatinės mitybos specialistės Tautvilės Šliažaitės, vis daugėja žmonių, kurie ieško įvairiausių būdų atsikratyti per atostogas priaugtų kilogramų. Tipo vlogas” vedėjai Darja ir Kenas apsilankė T.Šliažaitės knygos „Balansas kasdienybėje“ pristatyme, kur moteris atskleidė gausybę patarimų, kaip atrodyti tobulai nevaržant savęs drastiškomis, dažnai žvaigždžių pamėgtomis dietomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2018, 12:41 PM

„Iš tikrųjų drastiškos dietos nepadeda. Jos, sakyčiau, atvirkščiai mūsų figūras dar labiau blogina. Taip pat mitas, kad dietų visi laikosi tik artėjant vasarai. Iš tiesų daugiausiai svorio priaugame atostogų metu. Pas mane daug klientų, kurie ateina pasisemti žinių, norėdami atsikratyti atostogų metu priaugtų kilogramų”, – šypsosi Tautvilė.

Pasak sveikos gyvensenos šalininkės, valgyti reikia apgalvotai. Tačiau yra vienas blogiausių maisto produktų, kurio neatsisakius nepadės jokios dietos: Vienas pačių blogiausių maisto produktų yra cukrus. Jo yra visur: pyragėliuose, duonoje, patiekaluose, padažuose, beveik visame maiste. Tad galima laikytis švariausių dietų, sportuoti, sveikai gyventi, jei mūsų mityboje bus daug cukraus – jis mums tikrai nepadės atrodyti gerai.”

Stilistė, laidos „Nuotakos užrašai“ vedėja Viktorija Šaulytė išdavė savo mitybos paslaptis, kurios jai padeda išlaikyti tobulą išvaizdą: Neturiu mitybos plano, kurio laikyčiausi. Šiaip nuo vaikystės nemėgstu ar netoleruoju daug maisto produktų. Daugeliui keista, bet, pavyzdžiui, nuo vaikystės negeriu arbatos, nes mane nuo jos pykina. Taip pat nevalgau arbūzo. Dabar atsisakiau mėsos, nes man jos tiesiog nesinori ir iš savo raciono pašalinau pieną. Tiesiog jaučiu, kad organizmas blogai į jį reaguoja. Aš klausausi organizmo. Šiaip esu didelė mėgėja picų, makaronų blynų.”

Išskirtinį knygos pristatymą, kuriame sveikos gyvensenos mokytoja Tautvilė Šliažaitė dalinosi sveikos mitybos paslaptimis galite pamatyti naujajame Tipo vlogas” video.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.