Asmenukėse – Giulijos ir dukros Monikos panašumas bei Karolinos Meschino potyriai Etiopijoje

Dainininkė Monika Sakalauskaitė-Falcon socialiniame tinkle dažnai pasidalija asmeninio gyvenimo akimirkomis, kuriose įamžinta ir mama dainininkė Giulija. Šįkart socialiniame tinkle ji prie akimirkos su mama pridūrė: „Kaip gera turėti vienai kitą.“

 Karolina Meschino bei Giulija su dukra Monika.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Karolina Meschino bei Giulija su dukra Monika.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Giulija su dukra Monika.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Giulija su dukra Monika.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Orijus Gasanovas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Orijus Gasanovas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Lietuviškasis Kenas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Lietuviškasis Kenas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Karolina Meschino.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Karolina Meschino.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Monika Linkytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Monika Linkytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Simona ir Jonas Nainiai.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Simona ir Jonas Nainiai.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 19, 2018, 8:39 AM

Graikijoje atostogaujantis televizijos ir radijo laidų vedėjas Orijus Gasanovas džiaugėsi karšta kurorto saule. „Nėra gražesnės šviesos už dienos pradžią, kai viskas aplinkui žiba nuo bundančios saulės“, – po viena iš nuotraukų brūkštelėjo žurnalistas.

Rugpjūčio 5-osios vakarą socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino atskrido į Etiopijos sostinę Adis Abebą. Ten prasidėjo UNICEF rengiama gerumo misija, skirta padėti nuo bado kenčiantiems vaikams. Karolina savo instagramo profilyje dalijosi nuoširdžiais potyriais, užplūdusiais po susitikimo su badaujančiais vaikais. „Jie neturi nei vandens, nei normalaus maisto ar pastogės... Jie neturi nieko. Bet svarbiausia, jog turi begalinę MEILĘ, VILTĮ IR VIENAS KITĄ, ir tiek jiems užtenka, kad gyventų, nesiskųstų ir kasdien šypsotųsi. Nežmoniškai įkvepia tokios švarios ir gražios sielos su tokio dydžio širdelėmis“, – po nuotrauka brūkštelėjo Karolina.

Vasara neatsiejama nuo poilsio ir romantikos. Būtent tokia miela akimirka dalijosi grupės „Pinup Girls“ narė, prekės ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė. Nuotraukoje ji kartu su vyru Jonu džiaugėsi Vilniumi ir galimybe po atviru dangumi žiūrėti filmą pačiame miesto centre.

Karštais vasaros vakarais kiekvienas randa būdų, kaip atsigaivinti. Monika Linkytė mėgavosi besibaigiančios vasaros vakaro gaiva laiką leisdama prie ežero. Savo socialinio tinklo paskyroje ji dalijosi nuotrauka su prierašu: „Kad ir kiek darbų būtų, tokius šiltus vakarus privalu leisti vandeny.“

Lietuvos Kenu pramintas Laurynas Dubrovskis atšventė 29-ąjį gimtadienį. Per pastaruosius metus vaikinas į savo išvaizdą investavo tūkstančius eurų. Sustoti jis neketina, o garsiai kalbėdamas apie išvaizdos pokyčius sulaukė pasiūlymo sukurti jo išvaizdą atitinkančią lėlę ir tapti ir Latvijos Kenu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.