Paaiškėjo, kaip skyrybų atveju Donaldas Trumpas atkeršytų Melaniai

Prieš keletą dienų buvusi prezidento Donaldo Trumpo patarėja ir rašytoja Omarosa Manigault-Newman pareiškė sensacingų faktų apie pirmosios poros santuoką. Esą Melania Trump jau akivaizdžiomis detalėmis rodo norą skirtis, tačiau mažai kas tai pastebi.

 Donaldas Trumpas su žmona Melania.<br> Scanpix nuotr.
 Donaldas Trumpas su žmona Melania.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-19 12:46, atnaujinta 2018-08-19 15:27

Pasak jos, M.Trump jau negali sulaukti prezidento kadencijos pabaigos, kuomet galės oficialiai išsiskirti.

Pasklidus tokioms kalboms, Omarosa rėžė dar keletą naujų faktų, kurie, rodos, gali apsunkinti pirmosios poros santykius. Kalbama, kad į tokius žmonos pareiškimus sureagavo ir pats Donaldas, kuris, jei ši panorės skirtis, deportuos žmoną iš šalies.

Dar praėjusių metų gruodį O.Manigault-Newman buvo pašalinta iš Baltųjų rūmų dėl konfidencialumo sutarčių nesilaikymo.

„Jei Melania ryšis tokiam visuotiniam pažeminimui ir pateiks prašymą skyryboms, kol jis vis dar atlieka prezidento kadenciją, jis tikrai ras būdą ją nubausti“, – užsimenama jos knygoje.

O.Manigault-Newman mano, kad Donaldas įsikišo dar 1996-aisiais, kai buvo tvarkomi Melanios imigracijos dokumentai. Iš Slovėnijos kilusi pirmoji šalies ponia be jokių nesklandumų persikėlė gyventi į Ameriką. Nors iki šiol buvo skelbiama, kad pora pirmą kartą susitiko tik 1998-aisiais.

Melania Amerikos piliete tapo 2006-aisiais, po metų, kai ištekėjo už Donaldo.

„Donaldas puikiai žino, kad jo žmona gavo ilgalaikę pilietybę ir laisvai gali gyventi šalyje. Tačiau esu tikra, kad skyrybų atveju jo sudaryta komanda ras būdą, kaip ją išsiųsti iš šalies.

Jis – kerštingas žmogus ir tikrai kiekvienas, pasimaišęs jam po kojomis, sulauks atpildo. Mano manymu, Melania skaičiuoja kiekvieną likusią dieną, kada baigsis jo kadencija ir ji galės nevaržoma išsiskirti“, – svarstė buvusi patarėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.