Kauno valstybiniame muzikiniame teatre šią vasarą – rekordinis santuokų skaičius

Kauno valstybiniame muzikiniame teatre – rekordinis santuokų skaičius. Šią vasarą „Vestuvių maršas“ nuskambėjo devyniems teatro solistams, šokėjams, kūrėjams ir muzikantams. Tiek tuoktuvių šioje kultūros įstaigoje vieną vasarą nėra buvę.

 Kauno valstybiniame muzikiniame teatre – rekordinis santuokų skaičius.
 Kauno valstybiniame muzikiniame teatre – rekordinis santuokų skaičius.
Už E.P.Kunigėlio ištekėjusi solistė I.Kažemėkaitė-Kunigėlė įsitikinusi, kad skaičių derinys 2018 08 08 jiems lemtingas.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Už E.P.Kunigėlio ištekėjusi solistė I.Kažemėkaitė-Kunigėlė įsitikinusi, kad skaičių derinys 2018 08 08 jiems lemtingas.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Po septynerių pažinties metų šią vasarą aukso žiedus sumainė solistai J.Jarašius ir I.Goleckytė-Jarašė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Po septynerių pažinties metų šią vasarą aukso žiedus sumainė solistai J.Jarašius ir I.Goleckytė-Jarašė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
R. ir A.Laureckiai amžinąją meilę prisiekė Kauno Šv.Kazimiero bažnyčioje.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
R. ir A.Laureckiai amžinąją meilę prisiekė Kauno Šv.Kazimiero bažnyčioje.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Kauno rotušėje ištekėjo ir primadona R.Vaicekauskaitė. Jos išrinktasis – aktorius, režisierius ir dainininkas A.Besčastnas.
Kauno rotušėje ištekėjo ir primadona R.Vaicekauskaitė. Jos išrinktasis – aktorius, režisierius ir dainininkas A.Besčastnas.
Rotušėje santuoką įregistravo teatro baleto trupės šokėjai bei solistai V.Osadčenka ir A.Mikalajūnaitė-Osadčenko.
Rotušėje santuoką įregistravo teatro baleto trupės šokėjai bei solistai V.Osadčenka ir A.Mikalajūnaitė-Osadčenko.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2018-08-31 16:42

Aukso žiedai šią vasarą sužibo ant šio teatro primadonos Ramintos Vaicekauskaitės ir jos išrinktojo Andrejaus Besčastno pirštų. Už keliuose šio teatro miuzikluose dainuojančio Jurgio Jarašiaus ištekėjo solistė Ieva Goleckytė-Jarašė.

Teatre vis dažniau dainuojantis muzikos grupės „Pikaso“ narys Rokas Laureckis vedė išrinktąją čiuožimo trenerę Aidą Rybalko-Laureckę.

Vidaus tarnybos pareigūnas Edvinas Paulius Kunigėlis tapo solistės Ingridos Kažemėkaitės-Kunigėlės vyru.

Žiedus sumainė ir teatro baleto trupės šokėjai bei solistai Valerijus Osadčenka ir Auksė Mikalajūnaitė-Osadčenko. Orkestro smuikininkė Rūta Balniūtė širdį atidavė inžinieriui Aurimui Stasiulevičiui.

Dėl intensyvaus pasiruošimo artėjančiam teatro sezonui ne visi šeimas sukūrę menininkai spėjo pasidžiaugti medaus mėnesiu.

Artistų širdis sujungė scena

Kauno rotušėje šią vasarą ištekėjo ir Auksiniu scenos kryžiumi apdovanota Muzikinio teatro primadona R.Vaicekauskaitė. Jos išrinktasis – aktorius, režisierius ir dainininkas A.Besčastnas.

„Su vyru susipažinome dar 2006 metais Muzikiniame teatre, kai buvo statoma Andrejaus režisuota K.Millockerio operetė „Studentas elgeta“, – apie pažintį su vyru pasakojo Raminta. Teatro artistai draugavo 9 metus, kol nusprendė įteisinti savo santykius Kauno rotušėje.

Po septynerių pažinties metų šią vasarą aukso žiedus sumainė solistai J.Jarašius ir I.Goleckytė.

„Susipažinome Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, mokėmės toje pačioje dainavimo klasėje. Visą tą laiką buvome geri draugai ir net scenos partneriai, dainavome duetus koncertuose, kartu vaidinome spektakliuose įsimylėjėlius“, – pasakojo J.Jarašius.

Prieš ketverius metus juodu vaidino kompozitoriaus Giedriaus Kuprevičiaus miuzikle „Ugnies medžioklė su varovais“.

„Dabar žmonės sako, kad jau tada atrodėme tokia puiki pora. Nors tada apie tai nė vienas net nepagalvojome. Romantiškai draugauti pradėjome prieš pusantrų metų. Net nežinau, kodėl būtent tada abiem atsivėrė akys. Tikriausiai nuo likimo nepabėgsi ir viskas vyksta taip, kaip turi vykti. O mes dėl to labai laimingi“, – sakė Ieva.

Vadina geriausiu sprendimu

Prieš penkerius metus susipažinę R.Laureckis ir jo žmona Aida amžinąją meilę prisiekė Kauno Šv.Kazimiero bažnyčioje.

Po santuokos atlikėjas neslėpė, jog jaučiasi tarsi būtų nubėgęs 10 kilometrų maratoną, tačiau viduje jautėsi puikiai. „Aš manau, kad tai geriausias mano gyvenimo sprendimas.

Ir labai džiaugiuosi, kad sutikau Aidą. Mes papildome vienas kitą. Tikiuosi, kad tai įvyko vieną kartą gyvenime ir man pavyks būti geru vyru“, – vestuvių dieną kalbėjo Rokas.

Kvietimuose į šios poros vestuves daugelį svečių nustebino tai, kad vietoj gėlių buvo prašoma atnešti ėdalo gyvūnams. Aida myli gyvūnus, todėl buvo nutarta gėles iškeisti į ėdalą gyvūnams. Po vestuvių jaunieji ėdalą žadėjo įteikti gyvūnų prieglaudai.

Pora susižadėjo po ketverių draugystės metų. Kopinėti medaus Rokas ir Aida skrido į Turkiją. Šiuo metu dainininkas ruošia pagrindinį daktaro Džekilo vaidmenį pirmojoje naujojo sezono premjeroje – Franko Wildhorno miuzikle „Džekilas ir Haidas“.

Pasirinko lemtingą datą

„Mūsų meilė yra tokia laiminga ir begalinė, kaip ir diena, kai Dievo akivaizdoje vienas kitam ištarėme „taip“, – kalbėjo šių metų rugpjūčio 8-ąją už pareigūno E.P.Kunigėlio ištekėjusi solistė I.Kažemėkaitė-Kunigėlė.

Pora įsitikinusi, kad skaičių derinys 2018 08 08 jiems labai sėkmingas ir net lemtingas. Ketvirtą sezoną teatre dainuojanti Ingrida, sukūrusi daugiau nei 15 vaidmenų, kurių didžioji dalis – pagrindiniai, su išrinktuoju susipažino draugų rate, pamilo vienas kitą ir prisiekė amžinai mylėti.

Poros santuokos ceremonija įvyko Švč.Mergelės Marijos ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje.

Ingrida šiuo metu ne tik mėgaujasi šeimine laime, bet ir repetuoja Emos Karu vaidmenį premjeroje – F.Wildhorno miuzikle „Džekilas ir Haidas“.

Vienas kitą pažino per šokį

Švč.Mergelės Marijos ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje žiedus sumainė ir teatro baleto trupės šokėjai bei solistai Valerijus Osadčenka ir Auksė Mikalajūnaitė-Osadčenko. Santuoką jie viešai įregistravo ir Kauno rotušėje.

Daugkartinis Lietuvos suaugusiųjų šokių čempionas, Europos Sąjungos suaugusiųjų čempionato vicečempionas, Lietuvos profesionalų lygos Lotynų Amerikos šokių čempionas V.Osadčenka su mylimąja balerina Aukse susipažino Muzikiniame teatre. Porą sujungė šokis. Jie kartu – jau penkerius metus.

„Per kūno kalbą gali pažinti žmogų. Valerijus matė, kaip aš šoku. Aš mačiau, kaip šoka jis. Taip vienas kitą ėmėme pastebėti. Draugauti pradėjome po metų pažinties“, – sakė Auksė.

Pora per savo vestuves svečiams pademonstravo svarbiausią gyvenimo šokį, kuris visus nustebino.

Vestuvių maršas nuskambėjo ir teatro orkestre smuiku griežiančiai R.Balniūtei, kuri ištekėjo už inžinieriaus Aurimo Stasiulevičiaus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.