19-kos tėčiu tapęs Deividas Meškauskas atvėrė širdį: „Nesijaučiau vertas auginti sūnų“

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas jau netrukus sulauks šeimos pagausėjimo. Du įsimylėję žmonės pastaruoju metu švyti iš laimės.

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>LR archyvo nuotr. 
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>LR archyvo nuotr. 
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>R.Danisevičius
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>R.Danisevičius
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>T.Bauro nuotr.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>T.Bauro nuotr.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>R.Neverbickas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>R.Neverbickas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>T. Bauras
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>T. Bauras
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>T.Bauro nuotr.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 9:18 PM, atnaujinta Sep 13, 2018, 10:09 AM

„Man patinka vienas pasakymas: ne tėvai renkasi vaiką, o vaikas tėvus. Mus pasirinko ir mes jo be galo laukiame“, – interviu televizijos laidoje „Nuo… Iki...” pradėjo Deividas.

Pora niekuomet nesibaimino šios temos. Ineta išdavė dažnai sulaukdavusi širdies draugo užuominų: „Kada tik jo panorėsi, tada ir bus“.

Įsimylėjėliai gyvena ne tik kūdikio laukimu, bet ir įrenginėja naują Deivido šokių studiją, kurioje užsiėmimus moterims ves ir Ineta. Tačiau jųdviejų neramina faktas, kad šiuo metu sportiniai šokiai nebe tokie populiarūs kaip anksčiau.

Visgi tai – svarbi gyvenimo dalis, kuri du žinomus žmones ir suvedė. Deividas ir Ineta susipažino televizijos šokių projekte. Jųdviejų draugystės pradžioje buvo išties daug skeptikų, maniusių, kad du ryškūs scenos žmonės ilgai kartu negyvens. Tačiau šiandien jie – jau aštuoneri metai kartu.

Interviu televizijos laidoje Deividas ir Ineta patikino, kad dėl įsižiebusių jausmų kalti toli gražu ne šokių aikštelėje neretai panaudojami publiką kaitinantys prisilietimai.

„Gal tie, kurių santykiai prasidėjo nuo kūniškų malonumų, apie tai galėtų papasakoti daugiau. Aš su Ineta tikrai ne dėl kūniškų malonumų. Mus suvedė tai, kad buvome komanda, daug laiko praleisdavome kartu“, – pasakojo Deividas.

Ilgus metus aktore dirbančios Inetos prisilietimai taip pat nejaudino, juk tai – darbo dalis.

„Tačiau Ineta ir dabar pavydi, kai šoku su kitomis. Aišku, gerai, kad pavydi“, – pridūrė šokėjas ir sulaukė Inetos pritarimo.

Deividas – šeimos žmogus

Ineta patikino, kad visiškai pasitiki savo mylimuoju, nes jis itin šeimyniškas – pedantiškai prižiūri tvarką namuose, kartais su vakariene laukia mylimosios, o gimus vaikeliui turės ir šeimą išlaikyti.

„Tikrai noriu palepinti Inetą, bet ji mažai prašo. Tiesiog norisi kuo daugiau padėti, nes matau, kad jai jau sunku. Bet ji užsispyrusi. Stengiuosi vakarienę paruošti, kavos atnešti ryte ar atvėsinti kambarius”, – kalbėjo Deividas.

Moteris sakė, kad už Deivido jaučiasi kaip už sienos. „Kalbant apie ūkio darbus, man tik slėptis reikia. Jis visas gėlytes apkarpo, kol aš užsiėmusi kitais darbais“, – džiaugėsi Ineta.

Deividas sako, kad dėl šeimos žada ne tik daugiau šokti, bet jei reikės, dirbs ir taksistu. Ar net statybose. Kaip tik įrenginėdamas naują savo šokių studiją Deividas įgavo nemažai patirties.

Ineta patikina, kad jų šeima – tokia pati kaip ir visos.

„Ne, iš tikrųjų būtų kažkokia nesąmonė sakyti, kad viskas žibutėmis klota. Visose šeimose visko būna. Ir mes praėjome visokiausių dalykų: milijoną kartų skyrėmės, milijoną kartų taikėmės”, – sakė Ineta, tačiau Deividas tuoj pat ją pataisė: „Ne milijoną, o tik kelis kartus”.

„Būna pykčių, tačiau nusiraminame ir randame kompromisą. Aš ilgai pykti nemoku, man pavyksta reaguoti ramiai. Tuo tarpu Inetai – nelabai“, – išdavė Deividas.

Ineta prasitarė, kad jųdviejų draugystės pradžioje netrūko ir durų trankymų. Tačiau, anot abiejų, tai buvo tik į naudą: „Pasitikrinome, kaip gali atrodyti gyvenimas kartu. Pamatėme negražiuosius savo veidus“.

Kalbėdama apie nėštumo patirtį Ineta neslėpė, kad tuomet taip pat netrūko jautrių momentų.

„Nėštumo metu buvo tikrai sunkių dienų. Aš net perspėjau šeimą, kad, kuomet sakau, kad visų jų nekenčiu, tai nėra su jais niekuo susiję. Pranešiau, kad viskas, ką jie pasakys, mane skaudins“, – juokdamasi pasakojo Ineta.

Tėčiu tapo per anksti

Tuo tarpu vaikelio laukiantis Deividas šia patirtimi tik mėgaujasi. 2008 m. su dainininke Rūta Ščiogolevaite pirmosios atžalos sulaukęs šokėjas sako, kad šįkart vežimėlį stums iškėlęs galvą.

„Dabar jaučiu, kad tikrai galiu auginti vaiką, esu tam pasiruošęs ir pakankamai brandus šeimai. O tada nesijaučiau savimi pasitikintis ir vertas auginti sūnų. Pirmuosius metus jaučiausi nejaukiai. Vėliau, aišku, viskas pasikeitė.

Dabar žinau, kad tikrai bus įdomu, tėvyste džiaugsiuosi. Nebus kažkokios panikos, kai žmonės pamatys, kad Meškauskas gatvėje stumia vežimėlį. Manau, kad devyniolikmečiui reikėtų kiek kitaip gyventi.

Galbūt man tai kiek pamaišė ir studijoms bei darbui. Na, gal net ir asmeniniam gyvenimui, santykiams su draugais, laisvalaikiui“, – neslėpė šokėjas ir pridūrė, kad dabar su sūnumi Adomu randa ir bendrų temų, ir veiklų.

Ineta taip pat augina 13-metę dukrą Upę iš ankstesnių santykių su šokių mokytoju Eduardu Gimenezu.

Antrąjį nėštumą išgyvenanti moteris sako, kad dabar jaučiasi kur kas moteriškesnė. Išmoko nuoširdžiau išreikšti jausmus, dažniau pradėjo nešioti sukneles, o prieš susitikdama su mylimuoju bent dešimt kartų dirsteli į veidrodėlį.

„Žinau, kad jam patinka purūs plaukai, todėl nuolat juos kiek pakedenu. Anksčiau taip tikrai nebuvo, tame darbiniame rėžime tai rūpėjo mažiausiai. Dabar aš visada mieliau būsiu pasidažiusi blakstienas nei nepasidažiusi. Antraip pamačiusi save parduotuvės veidrodyje susigūžiu“, – prisipažino Ineta.

Deividas skubėjo pagirti mylimosios grožio. „Man svarbi moters išvaizda. Inetos kūnas ir besilaukiant gražus, tikiu, kad gimus vaikui grįš buvusios formos. Tu moki prisižiūrėti, sportuoti, žinai, kaip savimi pasirūpinti, labai dėl to džiaugiuosi“, – gražių žodžių Inetai negailėjo Deividas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.