Drama baigėsi: kriptomilijonierius Paulius Aršauskas oficialiai išsiskyrė su žmona

Kriptomilijonierius Paulius Aršauskas ir Diana Taraškevičiūtė-Aršauskienė jau oficialiai nebe vyras ir žmona. Ketvirtadienio rytą jiedu oficialiai išsiskyrė.

Paulius Aršauskas su Egle Malinauskaite (kairėje) ir Paulius su dabar jau buvucia žmona Diana.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Paulius Aršauskas su Egle Malinauskaite (kairėje) ir Paulius su dabar jau buvucia žmona Diana.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Paulius Aršauskas.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Paulius Aršauskas.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 13, 2018, 4:41 PM, atnaujinta Sep 13, 2018, 4:43 PM

Tai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino Vilniaus apylinkės teismas. Jiedu dar turi 30 dienų galimybę apsigalvoti.

Žinia apie Aršauskų skyrybas Lietuvos žiniasklaidą apskriejo dar liepos mėnesį. Tuomet paaiškėjo ir kodėl taip atsitiko.

Paulius savo socialiniame tinkle pristatė naują mylimąją – Eglę Malinauskaitę.

Netrukus buvo prasidėję ginčai ir su nauja simpatija.  „Ji uždarė mane mano namuose ir taip bandė sulaikyti, kad nevykčiau į savo partnerio bernvakarį. Paslėpė pasą, apdraskė rankas.

Bandė žūt būt mane sulaikyti: per langą išmetė ne tik pasą, bet ir kompiuterį. Aš jai jokių priekaištų neturiu, tiesiog tegul nebesiartina prie manęs“, – liepos mėnesį kalbėjo Paulius.

Anot jo, jiedu nesutarė, o Paulius pastebėjo, kad Eglei yra svarbūs materialūs dalykai. 

„Jai svarbūs tik brangūs daiktai, restoranai ir pinigai. Ji visą laiką siekė mano pinigų, norėjo, kad duočiau mašiną, pirkčiau daiktus. Tokias barakudas aš permatau kiaurai“, – tikino Paulius. Tuomet neatsiliko ir Eglė.

„Dėl šmeižto aš jau kreipiausi į teisininkus. Niekas Pauliaus nelietė ir nesmurtavo prieš jį. Akivaizdžiai matosi, jog nuotraukos darytos kažkur prie ežero, kur, ko gero, ir apsidraskė“, – portalui lrytas.lt komentavo Eglė Malinauskaitė.

Šiame įvykių sukūryje įvyko ir vėl netikėtas posūkis. Netrukus Paulius instagrame viešai pripažino, kad vienintelė jo meilė yra vaiko motina Diana. Atrodė, kad šeima išgyvens krizę. 

Tačiau liepos 11-ąją teisme atsidūręs skyrybų prašymas taip ir liko neatsiimtas. O prieš porą savaičių Pauliaus instagramo įraše ir vėl susmėžavo Eglė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.