Paaiškėjo netikėti faktai apie skandalingą Mel B gyvenimą su vaikais

„Spice Girls“ žvaigždės Melanie Brown-Mel B skyrybų dramą galėjo sekti visas pasaulis. Po to, kai sutuoktinį Stepheną Belafonte ji apkaltino smurtu, išdavyste su vaikų aukle ir kitas pikantiškas detales, prasidėjo ilgas teismų procesas. O štai jame nemažiau intriguojančią tiesą papasakojo ir vaikų aukle dirbęs Rusty Updegraffas.

 Melanie Brown - Mel B.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Melanie Brown - Mel B.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Melanie Brown - Mel B.<br> Scanpix nuotr.
 Melanie Brown - Mel B.<br> Scanpix nuotr.
 Melanie Brown - Mel B.<br> Instagramo nuotr.
 Melanie Brown - Mel B.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-09-18 13:18

Vyras sako, kad jautėsi išmuštas iš vėžių, kai teisėjai turėjo pasakoti apie žvaigždės polinkį alkoholiui ir kvaišalams, vaikų nepriežiūrą.

Išskirtiniame interviu „DailyMailTV“ Rusty pasakojo, kad kaskart Mel B išskrisdavo bent dešimčiai dienų ir nei karto nepasidomėdavo, kaip laikosi jos vaikai, ar viskas gerai.

R.Updegraffas dainininkės vaikus prižiūrėjo devynis mėnesius ir pastebėjo, kad jos nuotaikų kaitos ir nepaaiškinamas elgesys itin atsiliepė visų vaikų brendimui ir suvokimui. Angel (11 m.), Madison (7 m.) ir netgi jau 19-os sulaukusi Phoenix neretai nesuprasdavo, kas vyksta su jų mama.

Vyro liudijimai tik dar labiau patvirtino įtarimus, kad M.Brown turi priklausomybę alkoholiui ir narkotikams. Po teismo sprendimo, ji keturis mėnesius reguliariai turėjo lankytis klinikose tyrimams, ar ir toliau neįniko į kvaišalų liūną.

Po „auklės“ atviro pasakojimo paaiškėjo, kad nuo šiol Melanie negali vaikų palikti vienų namuose. Jei paaiškės kitaip – ji neteks globos į bendrą jos ir Stepheno dukrą Madison. Tas pats nutiks, jei ji dukrą išsiveš už JAV ribų.

Maža to, teismo sprendimu, Mel B nuo šiol privalo samdytis auklę tik iš registruotos įmonės ir jokiu būdu negali būti namuose viena su vaikais, be kito suaugusio žmogaus.

Rusty tikina, kad jokiu būdu nenorėjo pakenkti Mel asmeniniam gyvenimui.

„Aš tiesiog dariau savo darbą. Teismui viską papasakojau ne dėl to, kad jai pakenkčiau, o kad apsaugočiau vaikus. Mergaitės be galo myli savo mamą, o aš net neabejoju, kad Mel jas dievina ne ką mažiau. Tačiau jai reikia skubios pagalbos. Tikiuosi, prisidėsiu prie to, kad jos gyvenimas pasikeistų į švaresnį kelią“, – sakė Rusty.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.