Po penkerių metų draugystės susižadėjo menininkė Nomeda Marčėnaitė

Antradienio pavakarę pasklido itin jauki žinia – susižadėjo menininkė Nomeda Marčėnaitė. Kaip rašo naujienų portalas alfa.lt, dizaineris Vytas Palavinskas žiedą ant piršto užmovė visai neseniai. Pora kartu skaičiuoja jau penkerius metus.

 Nomeda Marčėnaitė su širdies draugu Vytu Palavinsku.<br> D.Umbraso nuotr.
 Nomeda Marčėnaitė su širdies draugu Vytu Palavinsku.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2018, 7:16 PM, atnaujinta Sep 18, 2018, 7:24 PM

Pasirodo, kad Nomeda smagiai juokėsi sulaukusi klausimo, ar nujautė būsimas sužadėtuves. Tuomet N.Marčėnaitė moteriškai išsisuko, kad kiekviena moteris, kuri sako „netikėta“ – meluotų.

Visgi žiedu būsima nuotaka pasigirti dar negali. „O dabar ir parašykite spaudoje, kad žiedelis vėluoja“, – juokiasi Nomeda, – „Bet jau jis pakeliui, nes girdėjau, kai neseniai skambino juvelyrei ir teiravosi apie jį. Matyt, nespėjo pagaminti, nes tokia spontaniška mintis tos sužadėtuvės. Tikriausiai, bus kažkoks ypatingas“, – rašoma portale alfa.lt.

2017-aisiais LNK laidoje „Bus visko“ N.Marčėnaitė atvirai prabilo apie pažintį su Vytu, išgyvenimus po skyrybų su buvusiu vyru ir, žinoma, naujus jausmus.

Kai Nomeda mažiausiai tikėjosi ką nors sutikti, jos gyvenime pasirodė Vytas – našlys, trijų vaikų tėvas. Pora susipažino, kai menininkės draugės pakvietė ją prasiblaškyti Viduržemio jūroje plaukiojant jachta. Šaunioje septynių damų kompanijoje buvo vienintelis vyras, laivo kapitonas Vytas Palavinskas, kuris tuomet taip pat sunkiai išgyveno savo šeimos dramą, – buvo rašoma pranešime spaudai.

Draugės sakė: „Marčėnaite, ar tau tikrai to reikia? Našlys su trimis vaikais... Juk pati turi savo tris”. Nomeda džiaugiasi nepaklausiusi aplinkinių ir atradusi antrąją jaunystę su Vytu bei jo vaikais, kuriems tapo antrąja mama. Pora jau penkerius metus kuria bendrą ateitį, tačiau vis dar gyvena po skirtingais stogais.

Moteris įsirengė jaukius namus Vilniaus senamiestyje, buvusiame erdviame Vyto biure, o vyras gyvena netoli Trakų įsikūrusiame vienkiemyje. Po žmonos mirties sodyba ilgą laiką stovėjo apleista ir niekam nereikalinga, tačiau padedant Nomedai virto jaukiais namais gausiai Vyto šeimynai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.