„H&M“ pristato pirmąją rudens-žiemos kolekciją

Įkvėpta prarastų senovinių gobelenų fragmentų, „H&M Conscious Exclusive A/W 2018“ kolekcija sujungia prarastų istorinių artefaktų gyvenimą ir kelionę kartu su naujausiomis tvarių medžiagų inovacijomis.

Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Naujoji kolekcija. 
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2018-09-20 12:07

Perdirbtas kašmyras ir aksomas, pagamintas iš perdirbto poliesterio, debiutuoja kolekcijoje, kurioje vyrauja dramatiški, tačiau tuo pačiu ir romantiški siluetai bei modernūs kirpimai. Tai – unikali internetinė kolekcija, kuri internetinėje parduotuvėje pasirodys jau rugsėjo 27 d.

„Mes labai nekantraujame pirmą kartą pristatyti kolekciją. Viskas prasidėjo nuo noro sukurti dėmesį traukiantį paltą iš tvarios medžiagos, kuris galėtų būti dėvimas ne tik ypatingomis progomis, bet ir kasdien, tačiau vėliau ši idėja išsivystė į norą sujungti istorinių artefaktų ir modernaus dizaino jautrumo keliones“, — teigė „H&M“ kūrybinė patarėja Ann-Sofie Johansson.

„Šioje kolekcijoje rasite nuostabių skirtingų tvarių medžiagų gamą, pavyzdžiui, perdirbtą kašmyrą bei aksomą, pagamintą iš perdirbto poliesterio ir iš praeitos kolekcijos kūrybos likusios „ECONYL®“ medžiagos.

Kokybė ir audiniai ne tik papildo dizainą, bet ir pabrėžia medžiagų inovacijas, kurios yra labai svarbios. Užtrukome be galo daug metų, kol aksomo kokybė tapo tokia aukšta, kokia ji yra dabar ir tuo mes labai džiaugiamės“, - sakė Cecilia Brännsten, „H&M“ grupės aplinkos tvarumo vadovė.

Meistriškai sukurti moteriški drabužiai, apatinis trikotažas, batai ir aksesuarai, kurie balansuoja su subtilios dramos rafinuotumu ir kruopščiai kurtomis moderniomis detalėmis, gali būti dėvimi vakarėlių metu, tačiau puikiai tinka ir labiau atsipalaidavusiai, tačiau prabangaus įvaizdžio siekiančiai moteriai.

Pagrindiniai šios kolekcijos drabužiai — platus, žemę siekiantis juodas paltas su didele apykakle ir stulbinančiais šoniniais kirpimais iki liemens, pagamintas iš perdirbtos vilnos, taip pat blizgantis gėlėtas švarkelis, pagamintas iš perdirbtų plastikinių butelių, bei ilga, marga suknelė, sukurta iš 100% ekologiško šilko, kurią puošia plačios rankovės ir gili V formos iškirptė nugaroje, priversiantys praeivius atsisukti.

Kolekcijos spalvų paletė yra sudaryta iš juodos, baltos, blankios rausvos, garstyčių geltonos, blankios mėlynos ir šviesiai pilkos spalvų atspalvių. Aksesuarų asortimentą sudaro į skulptūras panašūs auskarai, pagaminti iš perdirbto plastiko, juodi, kojines primenantys bateliai iš perdirbto poliesterio ir aukštakulniai su juostelėmis, kurie yra pagaminti iš perdirbto poliesterio ir „TENCEL™“ audinio. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.