Po skyrybų Stanislavas Stavickis-Stano dar kartą vedė žmoną Indrę

Šiandien Stanislavui Stavickiui-Stano (36 m.) – ypatinga diena. Jiedu su mylimąja Indre Stavickiene (30 m.) nusprendė dar kartą įteisinti savo santuoką.

 Vestuvių akimirka prieš 10 metų. 
 Vestuvių akimirka prieš 10 metų. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-25 11:12, atnaujinta 2018-09-25 11:46

Stanislavas ir Indrė amžiną meilę prisiekė dar prieš dešimtmetį, tačiau kiek nesėkmingai. Pagyvenę kartu, jiedu nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Kurį laiką pabuvę atskirai, jie suprato, kad vis dėlto yra skirti vienas kitam ir jiems lemta būti drauge.

Šiandien jiedu dar kartą žengia į santuokų rūmus tam, kad įteisintų savo santuoką.

Atlikėjas savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame džiaugėsi praėjęs visas negandas ir dar kartą galintis įteisinti jųdviejų meilę. 

„Prieš 10 metų mudu su Indre Savickiene prisiekėme būti kartu amžinai, kol mirtis musų neišskirs. Tačiau giltinės su dalgiu nesulaukėm ir išsiskyrėme jau po gerų poros metų. Atrodė, kad jau visam laikui. Tuo metu turėjome vieną vaiką – Ričardą. Šiandien pas mus jau trys vaikai Ričardas, Adomas ir Joana.

Dabar Ričardas su Adomu mokykloje ir darželyje, o mes su Joana, su Indre ir su tais pačiais liudininkais kaip ir prieš dešimt metų (Tadas Bruzgulis ir Svetlana Stavickaja) einam į zagsą.

Labai tikimės kad mus vėl sutuoks. Taip, tai tėra formalumas, bet tas formalumas įrėmina dešimt neįtikėtinų metų su tokiais beprotiškais likimo vingiais ir išbandymais, kad atrodytų dviems žmonėms to ryškiai per daug.

Bet mes jau nebe dviese, mes jau penkiese, atlaikysim dar trigubai tiek. O aš asmeniškai supratau, kad per daug naivu manyti, jog mano gyvenimas tik mano rankose. Per daug nuostabių dalykų atsitinka gyvenime. Esu dėkingas“, – atvirai pareiškė Stanislavas Savickis – Stano.

Įrašą lydėjo draugų, pažįstamų ir artimųjų sveikinimai bei palinkėjimai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.