Buvusi šeicho žmona nusprendė nebetylėti apie pavojingo gyvenimo užkulisius

Vienų prabangiausių oro linijų „Emirates Airline“ valdybos pirmininkas, šeichas Ahmedas bin Saeedas Al Maktoumas (59 m.) sulaukė aštrių buvusios žmonos kaltinimų. Nivin El-Gamal (41 m.) drąsiai rėžė, kad ji nuolat gyvena baimėje, kad jos laukia toks pat likimas, kaip ir dingusių žmonių, tačiau ji daugiau nebegali tylėti.

 Buvusi šeicho žmona pažėrė kaltinimų.<br> Scanpix nuotr.
 Buvusi šeicho žmona pažėrė kaltinimų.<br> Scanpix nuotr.
 Buvusi šeicho žmona pažėrė kaltinimų.<br> Scanpix nuotr.
 Buvusi šeicho žmona pažėrė kaltinimų.<br> Scanpix nuotr.
 Buvusi šeicho žmona pažėrė kaltinimų.<br> Scanpix nuotr.
 Buvusi šeicho žmona pažėrė kaltinimų.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 15, 2018, 10:36 AM, atnaujinta Oct 15, 2018, 1:26 PM

Praėjusiais metais buvo padegti Londone esantys jos apartamentai, kurių vertė daugiau nei 4 milijonai eurų. Buvę sutuoktiniai susilaukė sūnaus, kuriam jau 10 metų, tačiau po skyrybų niekaip neranda bendros kalbos.

Dienraščiui „The Sun“ ji teigė, kad jaučiasi įsitikinusi, jog jos namas pleškėjo ne be reikalo. Nors Londono policija ar ugniagesių brigada niekaip nerado ir negalėjo įvardyti gaisro šaltinio, pati Nivin sakė, kad prieš pat gaisrą pastebėjo tris įtartinai besisukiojančius vyrus.

Keturi namo aukštai buvo tiesiog nuniokoti. Mažiausiai nukentėjo antras ir trečias namo aukštai, tačiau ir jie nemažai išdegė. Architekto Matthewso Wyatto statytame name anksčiau gyveno ir „Jameso Bondo“ kūrėjas Ianas Flemingas.

Šeichas Ahmedas ir N.El-Gamal susižadėjo 2006-aisiais Dubajuje. Prie sužadėtuvių žiedo, kaip eilinį priedą tuomet moteris gavo ir 35 tūkst. eurų. Buvo aišku, kad pinigų santuokoje niekuomet nepritrūks.

Santuoka labiausiai pašlijo po to, kai moteris pasakė, kad ji nėščia, o 2008-aisiais Los Andžele gimė jų sūnus. Vietoje to, kad džiaugtųsi sūnumi, šeichas tuomet vedė pusseserę. Primename, kad šeichas pagal vyraujančius įstatymus gali turėti ne vieną žmoną.

Kadangi vyras nepanoro netgi pripažinti vaiko tėvystės, dabar jau buvusi žmona nenusileido ir nuėjo ilgą teismų kelią, kad įrodytų, jog vaikas yra jo. Ji pasiekė, kad vaikui kiekvieną mėnesį būtų išmokama daugiau nei 18 tūkst eurų alimentų.

„Visi visuomet galvojo, kad gyvenu tikrą svajonių gyvenimą, tačiau dabar mano gyvybė – pavojuje. Juk aš galėjau žūti tame gaisre… Aš tikrai nebetylėsiu“, – sakė ji.

Šeicho atstovai visą paskleistą informaciją aktyviai neigia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.