Paskelbti galimi princo Harry ir Meghan Markle kūdikio vardai

Spalio 15-ąją Jungtinės Karalystės gyventojai prabudo palydėti džiugios žinios. Oficialiai patvirtinta, kad princas Harry ir Meghan Markle laukiasi pirmagimio, kuris gims artėjančių metų pavasarį.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 1:24 PM, atnaujinta Oct 16, 2018, 1:38 PM

Būsimasis karališkosios šeimos narys bus septintas eilėje į sostą, tačiau pagal dabartinius įstatymus jis nepaveldės princo ar princesės titulo. Šį įstatymą galėtų pakeisti tik karalienė Elizabeth II, kuri dėl savo provaikaičių jau ne kartą perrašė įstatymų pataisas.

Nepraėjo nei kelios valandos, kai lažybininkai jau paskelbė galimus pirmagimio vardo variantus ir netgi jau spėjo išrinkti pačius populiariausius vardus mergaitėms ir berniukams.

Populiariausi berniukų vardai: Albertas, Arthuras, Phillipas, Alfredas, Charlesas, Jamesas, Alexanderis, Williamas.

Populiariausi mergaičių vardai: Victoria, Alice, Diana, Elizabeth, Mary, Alexandria.

Visgi, kadangi Harry ir Meghan patyliukais vadinami karališkosios šeimos taisyklių laužytojais, didelė tikimybė, kad jie nesirinks nei vieno įprasto vardo. Kadangi Harry eilėje į sostą tik šeštas, jam daromos kur kas didesnės nuolaidos nei princui Williamui, kuris yra antras eilėje. Todėl Harry ir Meghan turi kiek platesnę pasirinkimo laisvę.

Iki kol nėra paskelbta, kokios lyties kūdikio laukiasi Meghan, lažybų punktuose galima spėlioti ir būsimo karališkosios šeimos nario lytį.

Kaip ir iki gimstant Williamo ir Catherine Middleton atžaloms, buvo spėliojama, kad mergaitei turėtų būti suteiktas Dianos vardas, pagerbiant Velso princesės Dianos atminimą. Jis – vidurinis princesės Charlotte vardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.