Sekso įkarštyje iš lovos iškritusi moteris liko suparalyžiuota: siekia milijono eurų

Keturių vaikų mama Claire Busby (46 m.) pateko į išties nemalonią situaciją po to, kai užsiiminėdama seksu ji iškrito iš lovos ir liko suparalyžiuota. Karališko dydžio lova jai kardinaliai pakeitė gyvenimą, todėl ji pradėjo teisinę kovą su jos gamintojais ir bando prisiteisti daugiau kaip 1,13 milijono eurų kompensaciją, rašo naujienų portalas dailymail.co.uk.

 Traumą patyrusi moteris.<br> gofundme paramos fondo nuotr.
 Traumą patyrusi moteris.<br> gofundme paramos fondo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 8:28 PM

Nelaimė nutiko dar 2013-aisiais, kai moteris iškrito iš lovos ir patyrė sunkias nugaros traumas. Žinoma, teisme teko prisipažinti, kad visa tai įvyko užsiimant lovos žaidimais. C.Busby iki tol buvo sėkminga verslininkė.

„Sėdėjau ant savo vyro ir mes užsiėmėme seksu. Tuomet bandžiau apsisukti, patraukiau vieną ranką ir staiga mane tiesiog nubloškė nuo lovos, kai atsidūriau toje vietoje, kur trūko kojelių“, – teisme smulkias detales teko pasakoti moteriai. Moteris krito ant galvos ir prisipažino išgirdusi baisų trekštelėjimą kūne.

Moteriai pasireiškė tetraplegijos požymiai, kai nebegali valdyti abiejų rankų ir kojų, todėl į teismo posėdį ji atvyko sėdėdama invalido vežimėlyje.

Teisme ji aiškino, kad pristatytoje naujoje lovoje trūko dviejų kojelių atramėlių, kurios lovos aukštį skirtingose pusėse paskirstė netolygiai ir sukūrė bene 4 centimetrų skirtumą.

Žinoma, čiužinių ir lovų kompanija neigia savo kaltę ir tvirtina, kad kiekviena lova iki pristatant ją yra kruopščiai patikrinama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.