Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kim Kardashian spjovė į vyro žodžius: fotosesijoje įsiamžino visiškai nuoga

Jungtinių Amerikos Valstijų socialinių tinklų bei televizijos žvaigždė Kim Kardashian (37 m.) gerbėjų kraują dažnai kaitina pikantiškomis nuotraukomis. Vis tik, šį kartą moteris nusprendė prieš foto objektyvą nusimesti visus drabužius.

 Kim Kardashian.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Kim Kardashian.<br> Soc. tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-20 09:47

Pikantiška fotosesija buvo skirta Kim Kardashian produktų reklamai. Tokiu būdu moteris siekė pareklamuoti savo kosmetikos kompanijos „KKWBEAUTY“ gaminį – septynių spalvų akių vokų šešėlius.

Atlaso pataluose ji gulėjo visiškai nuoga. Tiesa, intymias kūno dalis moteris uždengė rankomis bei įdomia fotosesijos detale – baltu balandžiu. Taip pat fotosesijoje imponavo ir pusnuogiai vyrai – fotografo Davido Lachapelle užfiksuotuose kadruose vienas jų laiko veidrodį, o kitas apkabina moterį iš už nugaros.

Nenuostabu, kad ši fotosesija susilaukė itin kontraversiško įvertinimo: dorovės sergėtojai Kim, auginančią tris vaikus, kaltino lengvabūdiškumu.

Ir nors neigiamą požiūrį į Kim apsinuoginimą buvo išsakęs net jos vyras Kanye Westas (41 m.) (socialiniuose tinkluose jis pasidalijo žmonos nuotraukomis bei ją žeminančiais komentarais), provokuoti moteris nenustoja.

Juk laužyti stereotipus ji pradėjo dar savo karjeros pradžioje. Drauge su seserimis, Kim pasauliui įrodė, kad putlios moters kūno linijos ir vėl gali būti madingos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.