Žvaigždžių savaitėje – suimtas lėlė Kenas ir karališkųjų mažylių iššūkiai

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Rodrigo Alvesas ir princas George'as su princese Charlotte.<br> Scanpix nuotr.
 Rodrigo Alvesas ir princas George'as su princese Charlotte.<br> Scanpix nuotr.
Selena Gomez.<br>Scanpix nuotr.
Selena Gomez.<br>Scanpix nuotr.
Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
Princas George’as ir princesė Charlotte<br> Scanpix nuotr.
Princas George’as ir princesė Charlotte<br> Scanpix nuotr.
Šokėjai Katya Jones ir Seannas Walshas
Šokėjai Katya Jones ir Seannas Walshas
 Šokėja Katya Jones su sutuoktiniu.<br> Instagramo nuotr.
 Šokėja Katya Jones su sutuoktiniu.<br> Instagramo nuotr.
 Barbara Bush.<br> Scanpix nuotr.
 Barbara Bush.<br> Scanpix nuotr.
Aktorė Barbara Windsor su sutuoktiniu.<br> Instagramo nuotr.
Aktorė Barbara Windsor su sutuoktiniu.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Oct 21, 2018, 7:13 PM

Po skyrybų palūžo

Selena Gomez (26 m.) ir Justinas Bieberis (24 m.) ilgai buvo laikomi tobula pramogų pasaulio pora. Vis dėlto po draugystės pradžios praėjus neilgam laikotarpiui jų santykiai ėmė irti: keletą kartų išsiskyrę ir susitaikę atlikėjai galutinai pasuko skirtingais keliais. Visai neseniai lyg griaustinis iš labiau jau senokai aptemusio, o ne giedro dangaus poros gerbėjus pasiekė nauja žinia – Justinas nusprendė pasipiršti savo ilgametei draugei manekenei Hailey Baldwin (21 m.). Panašu, kad ši žinia Seleną stipriai sukrėtė: praėjus kelioms savaitėms po buvusio vaikino vedybų gerokai pašlijo moters sveikata. Per pastarąsias dvi savaites ji jau keletą kartų spėjo atsidurti ligoninėje. Pasak šaltinių, Selena šiuo metu patiria smarkų emocinį išsekimą, jai skirta elgesį koreguojanti terapija.

Pateko į areštinę

Brazilas Rodrigo Alvesas (35 m.) pasauliui geriau pažįstamas tiesiog kaip gyva lėlė Kenas, į savo ižvaizdą investavęs šimtus tūkstančių eurų. Tačiau viešėdamas Berlyne vyras pateko į išties keblią situaciją ir galiausiai buvo suimtas. „Kai filmavausi vietiniam televizijos šou, prie mūsų komandos priėjo policijos pareigūnai ir paprašė parodyti asmens dokumentus. Jie domėjosi, ar mes turime visus reikiamus leidimus filmuotis miesto gatvėse. Visi dokumentai ir leidimai dėl filmavimo buvo patvirtinti, tačiau aš pats buvau suimtas. Netyčia susipainiojau – vietoj naujo asmens tapatybės dokumento su savimi turėjau nebegaliojantį“, – apmaudo neslėpė Rodrigo. Maža to, keblumų iškilo ir pačioje areštinėje, nes nuo tada, kai Rodrigo fotografavosi tapatybės dokumentui, jis spėjo pasidaryti dar kelias veido procedūras ir tapo visiškai kitu žmogumi, nei buvo matyti nuotraukoje. Komandos nariai skubiai turėjo pristatyti nuskenuotą naują jo asmens dokumentą, kad vyras būtų paleistas iš areštinės.

Pirmieji iššūkiai

Akylai stebima Jungtinės Karalystės karališkoji šeima viešumoje privalo elgtis nepriekaištingai. Visi šeimos nariai kartais prieš savo valią turi nusižengti principams ir laikytis karališkojo etiketo. Ne išimtis – ir mažieji princas George’as (5 m.) ir princesė Charlotte (3 m.). Kembridžo kunigaikštienės Catherine ir princo Williamo atžalos, skelbiama, jau pradėjo lankyti griežtas etiketo pamokas, bet jos vaikams ne itin patinka. Užsienio spaudai etiketo mokytoja Myka Meier pasakojo, kad pirmiausia vaikams reikia puikiai mokėti taisyklingai spausti ranką. To neoficialioje aplinkoje dabar stengiasi mokyti ir pati Catherine. Vaikai taip pat kruopščiai mokomi, kaip elgtis prieš kameras ar fotografus, tačiau neišvengiama ir klaidų.

Meilės trikampio skandalas

Britų itin pamėgtą šokių konkursą sudrebino skandalas, kai vienoje porų įsižiebė aistros ne tik šokiams. Šokėjai Katya Jones ir Seannas Walshas (nuotr. kairėje) buvo užfiksuoti meiliai besibučiuojantys, o jų antrosios pusės apie įsiplieskusį romaną nieko nesuuodė. Žiniasklaidoje pasirodžiusios porelės nuotraukos sukėlė tikrą sumaištį. Iš Rusijos kilusi Katya ištekėjo dar 2013-aisiais, o jos sutuoktinis Neilas kiek atitraukė žmoną nuo filmavimosi šou laidose, tačiau jie ir toliau sėkmingai pasirodė šokių konkursuose. Praėjus penkeriems metams jie, kaip profesionalūs šokėjai, pasirašė sutartį su šou laida. Tačiau pastarosiomis savaitėmis poros santuoką krečia skandalai, kai Rusijos gražuolė buvo pastebėta šokių partnerio glėbyje. Negana to, Seannas taip pat nėra vienišas, taigi Katya įsivėlė mažų mažiausiai į meilės trikampį. O gal net ir kvadratą. „Labai atsiprašau ir apgailestauju, kad mano poelgiai galėjo įskaudinti. Aš visiškai negalvojau, tai buvo viena tų klaidų, kurias padarai padauginusi. Myliu savo vyrą, ir mes kartu esame labai laimingi, nenoriu, kad tai pakenktų mūsų santykiams“, – po pasklidusių kalbų rašė šokėja.

Nuslėptos vestuvės

JAV Meino valstijoje sekmadienį ištekėjo buvusio JAV prezidento George’o W.Busho dukra Barbara Bush (36 m.). Nuotaką prie jaunikio palydėjo jos tėvas. Šeimai priklausančiame komplekse „Walker Point“ Kenebankporte vykusią ceremoniją taip pat stebėjo jos senelis buvęs JAV prezidentas George’as H.W.Bushas. B.Bush vyru tapo 37 metų scenaristas Craigas Coyne’as.

Išbandymai liga

Aktorė Barbara Windsor (81 m.) pirmą kartą prieš kameras atvirai papasakojo apie ją užklupusią ligą – demenciją (silpnaprotystę). Tačiau jos sutuoktinis Scottas Mitchelas (55 m.) sako, kad, nepaisant ligos, aktorė vis dar geba išlaikyti dėmesį. Moters kalba buvo filmuojama jos namuose, o kalbos esmė – prisidėti prie labdaringo maratono ir padėti demencija sergantiems žmonėms. „Norėčiau, jog kuo daugiau mūsų prisidėtų prie tinkamos gydymo metodikos paieškų, kad padėtų tokiems žmonėms kaip aš. Su jūsų pagalba mes galime tai suvaldyti“, – kalbėjo aktorė. 1960–1970 m. garsiausiuose to meto filmuose nusifilmavusi aktorė ligos diagnozę išgirdo 2014-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.