Savaitės blykstėse – Mios vyro smurtas ir Aušros Kilkuvienės pokyčiai

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius bei Aušra Kilkuvienė (dešinėje). <br>LR archyvo ir organizatorių nuotr. 
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius bei Aušra Kilkuvienė (dešinėje). <br>LR archyvo ir organizatorių nuotr. 
Ričardas Malinauskas ir Jurgita Kasperavičiūtė. <br>LR archyvo nuotr. 
Ričardas Malinauskas ir Jurgita Kasperavičiūtė. <br>LR archyvo nuotr. 
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Kotryna Kozlovaitė. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Kotryna Kozlovaitė. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Monika Sakalauskaitė-Falcon. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika Sakalauskaitė-Falcon. <br>LR archyvo nuotr. 
Aušra Kilkuvienė. <br>Organizatorių nuotr. 
Aušra Kilkuvienė. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 26, 2018, 11:20 AM

Sunkiai atpažįstama

Žinomi žmonės priėmė iššūkį – mėgavosi vakariene tamsoje. Jie ne tik bandė rasti stalo įrankius, valgyti nieko nematydami, bet ir turėjo galimybę išgirsti autentišką liudijimą, ką kasdien patiria aklieji.

Į „Dine in the Dark“ vakarą atvyko ir seniai viešumoje matyta Aušra Kilkuvienė (43 m.) – moteris nustebino gerokai pakitusiomis kūno linijomis.

Neseniai moteris pasakojo, kad jai pavyko atsikratyti net 35 kilogramų.

Moteris kreipėsi į dietologus, pakeitė mitybos įpročius: valgė itin daug daržovių, atsisakė valytų miltų.

Kentė vyro smurtą

Viena garsiausių Lietuvos dainininkių Vilija Pilibaitytė-Mia (35 m.) prisipažino, kad ketverius metus kentė vyro Nerijaus Antanavičiaus psichologinį smurtą.

Vyras ją ne kartą buvo įkalinęs namuose, atimdavo telefoną, slėpdavo automobilio raktelius ir žemindavo.

Garsi dainininkė, neapsikentusi sutuoktinio elgesio, pagalbos ieškojo teisėsaugos institucijose. Vis dėlto, pasak Mios, policijos pareigūnai jos nesugebėjo apginti.

„Aš ketverius metus jaučiausi tarsi kalėjime. Mane žemino, siekė, kad jausčiausi menkavertė. Esu daug kartų patyrusi psichologinį smurtą. Man labai reikėjo pagalbos, tačiau niekas nepadėjo. Kreipiausi į policiją. Tie, kurie turi saugoti, ginti ir padėti, tik juokėsi“, – prisipažino oficialių skyrybų su sutuoktiniu siekianti dainininkė.

Kita moteris

Druskininkų mero Ričardo Malinausko (53 m.) ir odontologės Jurgitos Kasperavičiūtės keliai vėl išsiskyrė. Žurnalo „Stilius“ duomenimis, pora jau vasarą leido atskirai.

Tiesa, jie ir anksčiau tai skirdavosi, tai susitaikydavo, tad savo apsisprendimo niekam nekomentavo. Tačiau paaiškėjo, kad meras jau mėgaujasi kitos moters draugija. Šalia mero dabar gerokai jaunesnė simpatiška šviesiaplaukė.

Kelionės ir dietos

Dainininko Egidijaus Dragūno mylimoji modelis Kotryna Kozlovaitė (23 m.) išklojo visą tiesą apie varginančią modelio profesiją. Nors karjerą ji pradėjo būdama 17 metų, tik visai neseniai suprato, kaip svarbu save saugoti, tinkamai prižiūrėti organizmą.

Manekenė sako, kad dirbant šį darbą reikia daug ir nuolat keliauti. Jos teigimu, dažnai tai nuvargina, o per fotosesijas privalu atrodyti nepriekaištingai. Toks darbo pobūdis privertė išsiugdyti naujų įpročių, kurie padėtų skrydžių ar tolimų kelionių metu užtikrinti gerą savijautą.

„Keliaudama stengiuosi gerai ir sveikai pavalgyti prieš skrydį. Taip darau, kad netektų pirkti nesveiko maisto oro uoste. Valgau daug vaisių – juose yra angliavandenių, tad tokiu būdu palaikau energiją. Geriu vandenį, vartoju vitaminą D3 ir maisto papildus, kurie padeda puoselėti odą ir stiprina plaukus. Tai man padeda jaustis gerai“, – apie mitybą kelionių metu pasakojo modelis.

K.Kozlovaitė pabrėžė, kad modeliams itin svarbi sveika mityba, todėl kartais ji 1–2 dienas geria tik įvairias sultis. Anot jos, tai akivaizdžiai pagerina savijautą, išvalo organizmą.

„Negaliu sakyti, kad mano mityba visada griežta, bet stengiuosi valgyti sveikai. Būna dienų, kai pavalgau tik pusryčius ir lengvai užkandu vakare. Tuomet kitą rytą atsikeliu plokščiu pilvu, bet su skausmu skrandyje“, – teigė ji.

Gimtadienis – visą mėnesį

„Palinkėčiau sau niekada nepasiduoti ir mėgautis gyvenimu kiekvieną minutę“, – šypsojosi 31 metų gimtadienį paminėjusi atlikėjos Giulijos Baužienės dukra Monika Sakalauskaitė-Falcon.

Monika operos solistės karjeros aukštumų siekia Amerikoje. Moteris su vyru, taip pat operos solistu, daug keliauja, tad ji išties reta viešnia Lietuvoje.

„Jeigu labai trumpai, šie metai buvo ir praradimų, ir atradimų metai. Skausmo ir džiaugsmo metai, kaip ir visas žmonių gyvenimas“, – apie liūdesį užsiminė Monika, tačiau plačiau to komentuoti nepanoro.

Nors tikrąją gimtadienio dieną buvo užsivertusi darbais, minėdama šią šventę atsigriebs kiek vėliau. „Dabar pats darbų įkarštis, tad turėjome atidėti ilgai lauktą ir planuotą kelionę.

Bet labai greitai išvyksime, tad gimtadienį švęsiu visą mėnesį“, – pasakojo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu