Monique ruošia staigmeną gerbėjams: puošis provokuojančiu kostiumu

Liko dvi dienos iki šį šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančio inovatyviausio metų šou – nacionalinių technikos apdovanojimų „Tech Top 2018”. Įspūdinga inovacijų ir technologijų paroda, žinomiausi pramogų pasaulio veidai ir futuristinis šou, žiūrovams leis pažvelgti į technologijų ateitį. Antrus metus iš eilės, pirmą kartą LED scenoje, nepamirštamą pasirodymą sukurs ir Monique.

Monika Pundziūtė.<br> LR archyvo nuotr
Monika Pundziūtė.<br> LR archyvo nuotr
Monika Pundziūtė.
Monika Pundziūtė.
Monika Pundziūtė.
Monika Pundziūtė.
Monika Pundziūtė.<br> LR archyvo nuotr
Monika Pundziūtė.<br> LR archyvo nuotr
Monika Pundziūtė.<br> LR archyvo nuotr
Monika Pundziūtė.<br> LR archyvo nuotr
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 8, 2018, 4:10 PM

Atlikėja žada įspūdingą šou, kuriame ji bus visiškai kitokia, nei žiūrovas ją įpratęs matyti

„Savo koncertuose aš esu aš, o apdovanojimuose mes koncentruosimės į neoninę tematiką, į futuristiką, bus daug šaltesnis pasirodymas ir mano pačios personažas. Bus daug judesio, daug šokėjų, labai stipri choreografija. Taip pat ir nauja, ką tik išėjusi mano daina, kuri yra visai kitokia, nei klausytojas įpratęs girdėti“,- apie savo pasirodymą pasakoja Monique. Neįprastame sau personaže pasirodysianti atlikėja, pirmą kartą gyvai atliks naujausią, neseniai išleistą kūrinį „Planai“.

Nepamirštamas žada būti ne tik Monique kurtas šou, bet ir jos įvaizdis scenoje. Atlikėjų įvaizdžiu rūpinasi stilistė Milda Metlovaitė, kuri Monique pasirodymui kuria itin provokuojantį drabužį.

„Kurdami atlikėjos kostiumą, bendradarbiaujame su prekės ženklu „Smooth Confess“ – jie iš specialaus latekso atlikėjai gamina drabužį, kuris net nėra siuvamas, o lydomas ir sujungiamas specialia technologija“,- išduoda stilistė, intriguodama, jog kartu su ja scenoje pasirodysiantys šokėjai taip pat nustebins – vaikinai dėvės lateksinius sijonus.

„Tas drabužis, kaip antra oda, todėl atrodo, kad iš vis esu be rūbų. Daugiau detalių nenoriu atskleisti, pamatysite patys. Bet tai atrodys tikrai įspūdingai“,- intriguoja atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?