Žvaigždžių savaitėje – Meghan Markle ir princo Harry drabužių dalybos

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
 Kardashianų moterų atostogos.<br>Instagramo nuotr.
 Kardashianų moterų atostogos.<br>Instagramo nuotr.
 Kardashianų moterų atostogos.<br>Instagramo nuotr.
 Kardashianų moterų atostogos.<br>Instagramo nuotr.
 Kardashianų moterų atostogos.<br> Instagramo nuotr.
 Kardashianų moterų atostogos.<br> Instagramo nuotr.
 Princesė Ayako.<br> Scanpix nuotr.
 Princesė Ayako.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 11, 2018, 1:52 PM

Drabužių dalybos

Ilgą viešnagę Australijoje baigę Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (37 m.) ir princas Harry (34 m.) demonstravo ne tik nuoširdumą, bet ir jausmus vienas kitam. Meghan kasdien demonstruotas stiliaus pojūtis nepaliko abejingų, tačiau tik akyliausi pastebėjo itin mielą karališkosios šeimos detalę. Pasivaikščiojimui parke Meghan pasirinko... Harry striukę! Sunku paneigti, kad mylimo vyro drabužiai visuomet būna maloniausi, tuo pasinaudojo ir kūdikio besilaukianti kunigaikštienė.

Moteriškos atostogos

Garsiosios Kardashianų klano šeimynos seserys Khloe (34 m.), Kim (38 m.) ir Kourtney (39 m.) mėgaujasi moteriškomis atostogomis egzotiškoje Balio saloje. Gerbėjai socialinio tinklo paskyrose tikėtųsi išvysti ir pikantiškų vaizdų, tačiau seserys nusiteikusios tiesiog gerai praleisti laiką: nuotraukų – vos kelios. O ir tos atspindi gerą nuotaiką ir jų sutartinai aukštinamą vertybę, kad laikas su šeima ir atžalomis – pats brangiausias. „Valgyti, melstis ir mylėti“, – knygos ir filmo žodžiais nuotraukas sutartinai vadino garsiosios sesutės.

Mėgaujasi dėmesiu

Nors dar ką tik visas pasaulis kalbėjo apie futbolininko Cristiano Ronaldo (33 m.) jaunystės nuklydimus ir nuodėmes, netikėtai jis tapo tikra socia-linių tinklų žvaigžde. Instagramo paskyroje sportininkas tapo daugiausia sekėjų turinčia garsenybe ir nurungė ilgą laiką pirmavusią aktorę ir dainininkę Seleną Gomez. Dabar garsenybė turi daugiau nei 145 milijonus gerbėjų.

Gražuolės netektis

Angliją sukrėtė kraupi nelaimė. Lesterio mieste sudužus sraigtasparniui pragariškose liepsnose žuvo 5 žmonės. Futbolo gerbėjus sukrėtė klubo „Leicester City“ savininko milijardieriaus Vichai Srivaddhanaprabhos (60 m.) žūtis. Išsiaiškinta, kad tarp žuvusiųjų yra Nusara Suknamai – tituluota tailandiečių gražuolė. 2005 m. „Miss Universe Thailand“ konkurse ji užėmė antrąją vietą. Tais pačiais metais dalyvaudama viename Bankoko grožio konkurse ji buvo apdovanota fotogeniškiausios dalyvės titulu. N.Suknamai buvo itin aktyvi socialinėje erdvėje. Kadangi nuolat keliavo, jos nuotraukose – vaizdai iš Italijos, Japonijos, Graikijos ir kitų pasaulio kraštų.

Dėl meilės prarado titulą

Japonijos princesė Ayako ištekėjo už nekilmingo vyro per sudėtingų ritualų kupiną ceremoniją Meiji šventykloje Tokijuje. Ayako ir jos jaunikis verslininkas Kei Moriya buvo parodyti per nacionalinės televizijos žinias lėtai einantys šventykloje, lydimi ceremonijos svečių. Tuoktuvės įvyko vienoje šventyklos komplekso pagodų; pora sumainė žiedus ir kartu išgėrė taurelę sakės. Abu ritualai yra gana įprasti vestuvėms pagal šintoizmo papročius – taip pat paprastų piliečių poroms. 28 metų Ayako yra velionio imperatoriaus pusbrolio duktė, o 32 metų K.Moriya dirba didelėje krovinių gabenimo laivais įmonėje „Nippon Yusen“. Jeigu Japonijos imperatoriškosios šeimos nariai vyrai veda nekilmingas moteris, joms suteikiamas karališkasis titulas, bet jeigu karališkosios giminės narė tampa nekilmingo vyro žmona – kaip Ayako, ji savo titulų turi atsisakyti. K.Moriya išreiškė viltį, kad jam pavyks padėti Ayako prisitaikyti prie paprastos pilietės gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.