Julija Baranovskaja pakomentavo sklandančius gandus apie romaną su Maksimu Galkinu

Julija Baranovskaja nusprendė papasakoti apie tai, kas sieja ją su Maksimu Galkinu. Televizijos laidų vedėjos teigimu kalbos apie jų romaną atsirado iš niekur ir visiškai neatitinka tikrovės.

 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 13, 2018, 8:40 PM, atnaujinta Nov 13, 2018, 8:55 PM

Prieš keletą savaičių Alos Pugačiovos gerbėjai buvo šokiruoti netikėta naujiena – Maksimas Galkinas ne tik skiriasi su primadona, bet dar ir paslapčia susitikinėja su Julija Baranovskaja.

Nė vienas iš šio meilės trikampio dalyvių nekomentavo tai, bet gerbėjai vis tiek nenurimo. Dabar gi Julija nusrendė paiškinti situaciją kartą ir visiems laikams, visiškai paneigdama gandus.

„Tai visiškas absurdas, kuris paskutiniu metu platinamas apie mano asmeninį gyvenimą! Bet aš supratau, kad į ligotus žmones nereikia kreipti dėmesio...Kitaip visą gyvenimą teks komentuoti interneto „šiukšles“. Paskutinį kartą mes su Maksimu matėmės Pirmojo kanalo naujojo sezono filmavime – tai buvo prieš tris mėnesius! Apie ką čia kalbėti“, – pareiškė laidų vedėja.

Ji netgi galvojo paduoti į teismą leidinį, kuris parašė apie jųdviejų romaną, tačiau persigalvojo. Dabar ji stengiasi nekalbėti apie asmeninį gyvenimą. Prieš keletą mėnesių Julija prisipažino, kad ji ne vieniša, bet įvardinti mylimojo nepanoro.

O Maksimas Galkinas gandų apie romaną nekomentuoja. Vietoj to laidų vedėjas ir toliau demonstruoja šeimyninę idilę su Ala Pugačiova. Tai yra puikus jų jausmų vienas kitam ir vaikams įrodymas. Šiuo metu primadona stengiasi visą laisvalaikį būti su vyru ir vaikais, tik retkarčiais dalyvauja renginiuose

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.