Savaitės blykstėse – Ievos Stasiulevičiūtės sužadėtuvės ir šventė Andriaus Rimiškio namuose

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Nerijus Juška (kairėje) ir Dainius Martinaitis.<br>Brice Barrett nuotr. 
Nerijus Juška (kairėje) ir Dainius Martinaitis.<br>Brice Barrett nuotr. 
Ieva Stasiulevičiūtė ir didžėjus Justinas Žvigas-Justy paskelbė džiugią žinią – pora susižadėjo.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Ieva Stasiulevičiūtė ir didžėjus Justinas Žvigas-Justy paskelbė džiugią žinią – pora susižadėjo.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Dainininkė Mia tapo drabužių kolekcijos modeliu. <br>Organizatorių nuotr.
Dainininkė Mia tapo drabužių kolekcijos modeliu. <br>Organizatorių nuotr.
Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.<br>LR archyvo nuotr. 
Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.<br>LR archyvo nuotr. 
Prieš dešimtmetį mylimajai prie altoriaus ištaręs „taip“ dainininkas Andrius Rimiškis pažadą mylėti tesi su kaupu.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Prieš dešimtmetį mylimajai prie altoriaus ištaręs „taip“ dainininkas Andrius Rimiškis pažadą mylėti tesi su kaupu.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 16, 2018, 10:01 PM, atnaujinta Nov 16, 2018, 10:47 PM

Karjeroje – netikėtas posūkis

„Nuo šiol jei matote vieną iš mūsų, reikėtų apsidairyti, ar kur netoliese nėra antrojo“, – šmaikštauja renginių ir televizijos laidų vedėjas Dainius Martinaitis, kalbėdamas apie neseniai prasidėjusį bendradarbiavimą su ryškia Lietuvos baleto žvaigžde Nerijumi Juška.

Patyręs scenos vilkas pasakojo, jog pramogų pasaulyje duetai, galintys įgyvendinti itin skirtingus režisūrinius įvairių projektų rengėjų sprendimus, yra retas reiškinys. Spektakliuose tebevaidinantis ir savo baleto mokyklai vadovaujantis N.Juška sako, kad renginių vedimas jam yra savęs išmėginimas. Jis neslepia: pokyčiai Juškų namuose buvo ne kartą aptarti. Didelė tikimybė, kad prie komandos netrukus prisijungs ir primarijaus žmona Agnė.

Paskelbė apie sužadėtuves

Radijo ir TV laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė (29 m.) ir didžėjus Justinas Žvigas-Justy (27 m.) paskelbė džiugią žinią – pora susižadėjo.

Nors kalbos apie sužadėtuves sklandė jau kurį laiką, apie asmeninį gyvenimą juodu niekuomet nebuvo linkę atvirauti. Tačiau dabar pabėgę nuo darganoto rudens į egzotiškąjį Balį jie nusprendė asmenine laime pasidžiaugti su visais. „Labas rytas, sužadėtine“, – skelbė iškalbingas užrašas po nuotrauka. Pirmą kartą žinia apie tai, kad Ievos širdis užimta, pasklido praėjusių metų vasarą.

Pirmą kartą tapo modeliu

Žinoma dainininkė Mia įsiamžino fotosesijoje, kurios tikslas buvo atskleisti pagrindinę naujausios dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės-Žebuolienės kolekcijos mintį: kasdienybė privalo būti žavinga.

„Esu dalyvavusi daugybėje fotosesijų. Tačiau jos buvo kitokios – tuomet reikėdavo perteikti save kaip asmenybę. O šįkart privalėjau elgtis priešingai – pozuoti taip, kad drabužis akivaizdžiai lyderiautų“, – šypsodamasi sakė Mia.

Save klasikinio aprangos stiliaus atstove vadinanti dainininkė patikino – jos spintoje gausu suknelių. Kelnių, palaidinių ir sijonų yra vos keletas. Viena savo aistrų dainininkė vadina pėdkelnes, kurių turi atskirą stalčių. Ji mėgsta originalias, dekoruotas, spalvingas, su raštais ar neįprastas.

Atskira lentyna taip pat skirta apatiniam trikotažui – tarp garsių prekės ženklų gaminių ji turi vertinamas kolekcijas, kurios itin dera prie pašnekovės kūno formų.

Dviguba šventė

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkui Dariui Žukauskui (47 m.) skrieja gausybė sveikinimų: lapkričio pradžioje jam su gyvenimo drauge gimė sūnus, o vos po trijų dienų – anūkas. Sūnui pora suteikė tokį pat kaip ir tėčio – Dariaus vardą.

Nespėjus pasidžiaugti šeimos pagausėjimu atskriejo ir kita žinia – Anglijoje gyvenanti D.Žukausko dukra iš pirmosios santuokos pagimdė sūnų Dominyką. Vyresniajam D.Žukausko anūkui Danieliui – jau treji su puse metų.

Ypatingas sveikinimas

Prieš dešimtmetį mylimajai prie altoriaus ištaręs „taip“ dainininkas Andrius Rimiškis (31 m.) pažadą mylėti tesi su kaupu. Viešumoje itin retai matoma pora nesidalija asmeninio gyvenimo džiaugsmais ir rūpesčiais, o meilę vienas kitam reiškia tyliai.

34-ąjį gimtadienį ką tik atšventusi Andriaus žmona Vaida – tikras geros nuotaikos ir energijos užtaisas. Komplimentų sveikindamas žmoną negailėjo ir pats kadaise muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“ tūkstančių simpatijas pelnęs A.Rimiškis.

„Kalendoriniai metai, atrodo, skrieja, o mano mylimoji, kaip ir susipažinimo dieną, ta pati – gražutė, linksmutė 20-metė. Myliu tave“, – po abiejų nuotrauka brūkštelėjo Andrius. Per aštuonerius sėkmingus santuokos metus pora susilaukė dviejų atžalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.