Nicole Kidman pritrenkė žinia apie santykius su Tomu Cruise'u

Viena garsiausių Holivudo aktorių Nicole Kidman (51 m.) netikėtai prabilo apie santykius su buvusiu sutuoktiniu Tomu Cruise'u ir išties pritrenkė gerbėjus. Pasak moters, su garsiu aktoriumi ji leido laiką todėl, kad norėjo save apsaugoti.

 Tomas Cruise'as ir Nicole Kidman.<br> Scanpix nuotr.
 Tomas Cruise'as ir Nicole Kidman.<br> Scanpix nuotr.
 Nicole Kidman.<br> Scanpix nuotr.
 Nicole Kidman.<br> Scanpix nuotr.
 Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
 Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 17, 2018, 11:11 AM, atnaujinta Nov 18, 2018, 7:51 AM

Kaip rašo naujienų portalas dailymai.co.uk, pasak aktorės, santuoka su Tomu Cruise'u ją išgelbėjo nuo galimo seksualinio priekabiavimo.

Laidoje „Today“ ji atvirai dėstė, kad santuoka su tokiu galingu asmeniu būnant tokio jauno amžiaus, davė jai neįkainuojamos gyvenimiškos patirties.

„Todėl, kad ištekėjau būdama 23-ejų, nėjau į jokius vakarėlius ar linksmybes, daugiausiai laiko praleisdavome namuose. Pirmasis kūdikis atsirado kai buvau 25-erių, buvau žmona, mama. Taigi mano pasaulio suvokimas susidarė iš dviejų dalių: arba aš dirbu, arba aš esu namuose“, – kalbėjo aktorė.

Laidos vedėjai pasiteiravus, ar dėl to, kad buvo ištekėjusi už gerai žinomo ir įtakingo aktoriaus, Nicole išvengė įvairių seksualinio priekabiavimo skandalų, aktorė nesutriko.

„Manau, kad kai esi ištekėjusi už tokio galią turinčio vyro, na, nežinau, negaliu įlįsti vyrams į galvas. Bet ar jūs norėtumėte užkliudyti tokio vyro žmoną? Kai aš sakau „apsauga“, galvoje turiu tarsi barjerą, kurio niekas neišdrįso peržengti. Dauguma moterų visame pasaulyje neturi tokios apsaugos“, – apie santuoka prisiminė N.Kidman.

Panašiai ji kalbėjo ir žurnalui „NY Magazine“, sakydama, kad santuoka buvo išties iš meilės, tačiau gyvenime ji išgelbėjo nuo gausybės galimų skandalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.