Nuotraukoje – žinoma manekenė, ramybę atradusi saloje. Atpažįstate, kas ji?

Socialiniai tinklai mirga ne tik nuo šiuolaikiškų asmenukių ar dabartį įamžinančių nuotraukų, bet ir vaikystės fotografijų. Šiandien, vis daugiau pramogų pasaulio žvaigždžių dalijasi nespalvotomis jaunystės akimirkomis.

 Manekenė su šeima.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Manekenė su šeima.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Violeta su vaikais.<br> LR archyvo nuotr. 
Violeta su vaikais.<br> LR archyvo nuotr. 
 V. Repčenkaitė.<br> LR archyvo nuotr. 
 V. Repčenkaitė.<br> LR archyvo nuotr. 
 V. Repčenkaitė.<br> LR archyvo nuotr. 
 V. Repčenkaitė.<br> LR archyvo nuotr. 
 Violeta su buvusiu kolega Jogaila Morkūnu.<br> LR archyvo nuotr. 
 Violeta su buvusiu kolega Jogaila Morkūnu.<br> LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-11-21 16:00

Ne išimtis – ir manekenė bei buvusi televizijos laidos „Super.LT“ vedėja Violeta Repčenkaitė (36 m.). Neseniai feisbuke moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje ji pozuoja drauge su tėvais ir seserimi Ramune.

„Kiekvienais metais, išgirdusi dainą „Coming home for Christmas“ (liet. Grįžtu namo Kalėdoms) susigraudinu. Tai įvyksta, kai pirmą kartą tą dainą užgroja prekybos centruose ar mašinoje... Šiais metais aš Kalėdoms į tėvų namus dar negrįšiu, bet Naujiesiems – TAIP! Kaip gera širdyje ir saldu vien nuo minties, kad vakare, įsliuogusi į pižamą, nuo paauglystės pas mamą likusią (ir kaskart į ją dar vis įlendu, o mama ją saugo) įsikuisiu tėvų lovoje vaikams sumigus ir plepėsiu su mama.

Net žinau, ką mama gamins ir kuo kvepės tėvų namai. Bet kada galėsiu apkabinti kitame kambaryje žilagalvę močiutę ir dar kartą perversti su ja jos jaunystės nuotraukas ir papuošalų dėžutę, iš kurios ji kaskart man siūlo padovanoti gintarinę „brožkę“. Aš žinau, kad Naujuosius sutiksim su šeima mano tėvynėje, bet taip pat žinau, kad išgirdusi prekybcentryje „Coming Home for Christmas“ aš ir vėl susigraudinsiu... Esu esu esu Meilėje. Violeta“, – sentimentalią žinutę po fotografija brūkštelėjo ji.

Primename, kad grožio imperijos karalienės Sabinos Repčenkienės dukra buvo ištekėjusi du kartus. Trečiąjį vyrą, verslininką Edą (44 m.), ji sutiko Maltos saloje. Prieš pusantrų metų jiedu apsimainė aukso žiedais, o dabar ant rankų Violeta sūpuoja sūnelį Adomą.

Iš prieš tai buvusių santuokų manekenė augina du vaikus: Dorotėją ir Matą, kurie su ja gyvena Maltoje. Kaip sakė pati Violeta, šioje saloje ji atrado dvasinę ramybę. Šiuo metu, moteris kitoms gražiosios lyties atstovėms organizuoja stovyklas, kuriose jas moko moteriškumo paslapčių.

Taip pat Violeta nemetė ir modelio darbo. Rudenį ji taps prancūzų kosmetikos kompanijos veidu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.