Skandalingoji Nicki Minaj gerbėjus nustebino pikantiška nuotrauka ir naujienomis

Skandalingoji reperė Nicki Minaj (35 m.) nepaliauja stebinti gerbėjų. Moteris garsėja ne tik populiariomis dainomis, bet ir ekstravagantišku įvaizdžiu. Juo moteris geba ne tik patraukti kiekvieno gerbėjo akį, bet ir pasireklamuoti.

 Nicki Minaj.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Nicki Minaj.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Nicki Minaj.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Nicki Minaj.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 6, 2018, 10:34 PM

Dainininkė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo seksualia nuotrauka kurioje ji pozuoja pilnoje putų vonioje. Gulinti ant pilvo Nicki gundančiu žvilgsniu žvelgia į objektyvą.

Tokia pikantiška nuotrauka pasidalindama moteris nevengia ir gerbėjams pranešti apie su Lil Wayne kartu atliekamą kūrinį.

„Ir kai jis valgo sausainį, jis turi gerą formą (gera forma – grotažymės). Kartu Lil Wayne ketvirtadienį“, – po nuotrauka brūkšteli Nicki.

„Gera forma“ („Good form“) yra naujausia daina jos albume „Queen“, kuris yra pirmasis jos albumas per ketverius metus po 2014-aisiais pasirodžiusio „Pinkprint“. Panašu, jog ketvirtadienį skandalingoji Nicki gerbėjus stebins atlikdama šią dainą kartu su Lil Wayne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.