2018 metų skyrybos: garsenybių poros skyrėsi garsiai ir aštriai

Kaip ir kiekvienais metais, „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ tradiciškai apžvelgia per metus įvykusias Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo detales. Taigi, pateikiame metų skyrybas, kurios sulaukė daugiausiai dėmesio.

 Iš kairės: Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas, Goda ir Rolandas Alijevai, Paris Hilton ir Chrisas Zylka.<br> LR archyvo ir scanpix nuotr.
 Iš kairės: Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas, Goda ir Rolandas Alijevai, Paris Hilton ir Chrisas Zylka.<br> LR archyvo ir scanpix nuotr.
 Goda ir Rolandas Alijevai.<br> LR archyvo nuotr.
 Goda ir Rolandas Alijevai.<br> LR archyvo nuotr.
 Rūta Gajauskaitė ir Arvydas Vilčinskas.<br> LR archyvo nuotr.
 Rūta Gajauskaitė ir Arvydas Vilčinskas.<br> LR archyvo nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva ir Mykolas Majauskai.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva ir Mykolas Majauskai.<br> LR archyvo nuotr.
 Chrisas Zylka ir Paris Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 Chrisas Zylka ir Paris Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 Younesas Bendjima.<br> Instagramo nuotr.
 Younesas Bendjima.<br> Instagramo nuotr.
 Kourtney Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Kourtney Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Cheryl Cole ir Liamas Paynas.<br> Scanpix nuotr.
 Cheryl Cole ir Liamas Paynas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Dec 26, 2018, 10:04 AM, atnaujinta Dec 26, 2018, 10:43 AM

Metų skyrybos

Praėjusiais metais žurnalas „Stilius“ krepšininko Mindaugo Kuzminsko (29 m.) ir Eglės Andreikaitės (27 m.) vestuves titulavo Metų švente. Tačiau praėjus vos pusmečiui po meilės šventės, sausio mėnesį, lyg žaibas iš giedro dangaus Lietuvą apskriejo žinia – poros santuoka subyrėjo. Ilgai tylėję, tiek Mindaugas, tiek Eglė prakalbo apie santuoką.

Mindaugas tikino, kad jis norėjo šeimos, o Eglė – karjeros. E.Andreikaitė negalėjo patikėti tokiais buvusio vyro žodžiais – apsipylusi ašaromis televizijos laidoje ji teigė, jog vos grįžusi iš medaus mėnesio ji suprato, kad Mindaugas turi kitą moterį. Netrukus jis pakeitė bendrų namų spynas ir signalizacijos kodus ir išsiuntė Eglės daiktus į jos tėvų namus.

Sausio pabaigoje dainininkas Arvydas Vilčinskas (60 m.) ir jo 30 metų jaunesnė mylimoji Rūta Gajauskaitė pasuko skirtingais keliais – po beveik dvejų metų santuokos jie nusprendė skirtis. „Mūsų nebėra. Liekam geri draugai, kurie vienas kitam visada padės.

Ačiū tau už visas akimirkas ir patirtis. Nors tas laikas buvo trumpas, bet įvairiausių spalvų. Laimės mums abiem. P.S. Daugiau komentarų nebus“, – rašė Rūta. Tai buvo ketvirtoji atlikėjo santuoka.

Birželio pradžioje pasirodžius žiniai, kad verslininkas Rolandas (33 m.) ir dainininkė Goda (32 m.) Alijevai išgyvena santykių krizę, liepos 20-ąją jie oficialiai išsiskyrė. Santuoka truko dešimtmetį, pora per šį laiką susilaukė dviejų atžalų – Tėjos (9 m.) ir Amilio (5 m.). Po skyrybų jie liko gerais draugais – nesisvaido karčiais žodžiais, dalijasi vaikais ir kuria atskirus gyvenimus.

Didelės dramos palietė politiko Mykolo Majausko (36 m.) šeimą. Po kovo mėnesį Mykolui pateiktų anonimiškų kaltinimų priekabiavimu subyrėjo ir jo šeima. Dvidešimtmetį su žmona Ieva pažįstamas Mykolas išsikraustė iš bendrų namų. Pora santuokos įžadus buvo registravusi tik bažnyčioje, civilinė santuoka nesudaryta, todėl teismuose Majauskai santykių nesiaiškino. Ligi šiol nei Mykolas, nei Ieva savo santykių nėra komentavę.

Užsienio metų skyrybos

Lapkričio mėnesį turtuolė Paris Hilton (37 m.) nusprendė nutraukti daugiau nei pusmetį trukusias sužadėtuves su modeliu ir aktoriumi Chrisu Zylka (33 m.). Nors dar vasarį ji puikavosi įspūdingu žiedu su deimantu, akivaizdu, kad santykiai atšalo. Moters aplinkai artimi šaltiniai kalba, kad viskas sugriuvo dėl turto. P.Hilton turtas vertinamas daugiau nei 360 milijonų eurų, o štai buvusio sužadėtinio – tik beveik 5 milijonais eurų. Esą Paris pasijuto išnaudojama, jai nepatiko nuolat tuštėjanti banko sąskaita.

Kovo pabaigoje sugriuvo grupės „One Direction“ žvaigždės Liamo Payno (25 m.) ir dešimtmečiu vyresnės dainininkės Cheryl Cole santykiai. Žinia apie jų skyrybas viešąją erdvę pasiekė, kai apie tai pranešė nežinomas šaltinis. Jis tikino, kad Cheryl santykiai su Liamu jau kurį laiką yra įtempti ir banguoja nuo skyrybų iki vėl atgimusių jausmų.

Anot jo, Cheryl neretai tekdavo vienai rūpintis jų vaikeliu, kol Liamas su grupe važinėdavo po koncertinius turus. Liamas ir Cheryl nėra susituokę, tačiau augina beveik vienų metų sūnų Bearą.

Bene didžiausias skandalas kilo, kai realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (39 m.) išsiskyrė su 14 metų jaunesniu vaikinu Younesu Bendjima (25 m.).

Skelbiama, kad poros santykiai pašlijo po jųdviejų kelionės į Italiją, o ant plauko pakibo po to, kai jaunas mylimasis buvo pastebėtas kitos moters draugijoje. Kalbama, kad jų santykius ėmė gadinti nuolatiniai pykčiai ir nepasitikėjimas. Iš pradžių Kourtney ir Younesas neva padarė pertrauką ir mėgino vienas nuo kito kiek pailsėti, tačiau toks susitarimas baigėsi skyrybomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.