Žvaigždžių savaitėje – turtuolio skyrybos, futbolininkas psichopatas ir mylimoji pagal mamą

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Cristiano Ronaldo ir Jasmine Lennard; Jeffas Bezosas ir jo žmona MacKenzie; Victoria Beckham<br>Scanpix ir Instagram nuotr.
Cristiano Ronaldo ir Jasmine Lennard; Jeffas Bezosas ir jo žmona MacKenzie; Victoria Beckham<br>Scanpix ir Instagram nuotr.
Cristiano Ronaldo ir Jasmine Lennard.<br>Scanpix, Instagram
Cristiano Ronaldo ir Jasmine Lennard.<br>Scanpix, Instagram
Jeffas Bezosas ir jo žmona MacKenzie.<br>Scanpix nuotr.
Jeffas Bezosas ir jo žmona MacKenzie.<br>Scanpix nuotr.
Victoria Beckham.<br>Instagram nuotr.
Victoria Beckham.<br>Instagram nuotr.
Victoria Beckham.<br>Instagram nuotr.
Victoria Beckham.<br>Instagram nuotr.
Hana Cross.<br>Instagram nuotr.
Hana Cross.<br>Instagram nuotr.
Camila Morrone.<br>Instagram nuotr.
Camila Morrone.<br>Instagram nuotr.
Instagram nuotr.
Instagram nuotr.
 Britney Spears.<br>Scanpix nuotr.
 Britney Spears.<br>Scanpix nuotr.
Scanpix ir Instagram nuotr.
Scanpix ir Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Jan 20, 2019, 8:26 PM

Pavadino psichopatu

Buvusi futbolo žvaigždės Cristiano Ronaldo (33 m.) mylimoji Jasmine Lennard (33 m.) paviešino šokiruojančių faktų. Išprievartavimu kaltinamas sportininkas, anot jos, su moterimis visuomet elgdavosi nepagarbiai. Su buvusiu „Manchester United“ ir „Real“ žaidėju Jasmine susitikinėjo prieš dešimtmetį. Tačiau jųdviejų bendravimas yra atgijęs ir pastaruosius 18 mėnesių. „Niekas nė neįtaria, koks jis iš tiesų. Jeigu sužinotų – pasibaisėtų“, – tikino realybės šou „Celebrity Big Brother“ dalyvaujanti moteris. „Juventus“ klubo žaidėjas kaltinamas prieš 9 metus viešbučio kambaryje išprievartavęs JAV modelį Kathryn Mayorgą (34 m.). Nutekinti dokumentai atskleidė, kad futbolininkas sumokėjo moteriai 287 tūkst. svarų (apie 320 tūkst. eurų), kurių ji pageidavo. Tačiau modelis vis tiek prabilo. „Nusprendžiau prisijungti prie Kathryn Mayorgos – sieksiu padaryti viską, kad Cristiano gautų tai, ko nusipelnė. Daugiau neketinu sėdėti ir žiūrėti, kaip jis meluoja. Turiu daug žinučių ir įrašų, kurie atskleidžia tikrąjį jo veidą, tad pagelbės Kathryn“, – grasino Jasmine. Buvusi Cristiano mylimoji tviteryje parašė žinutę, kad sportininkas yra nekontroliuojamas išsigimėlis. „Turiu šimtus jo žinučių. Ir daugybę istorijų, kurios labai panašios į Kathryn. Jis tikrai yra ligonis, chuliganas ir melagis. Suknistas psichopatas. Niekas nepatikėtų mano žodžiais, jeigu neturėčiau įrodymų. Išsaugojau juos, nes nesu kvaila“, – rašė ji.

Turtuolis jau laisvas

Amerikos internetinės prekybos milžinės „Amazon“ generalinis direktorius Jeffas Bezosas (54 m.) ir jo žmona MacKenzie (48 m.) nutarė nutraukti 25 metus trukusią santuoką. „Norime, kad žmonės žinotų apie vieną įvykį mūsų gyvenime. Kaip žino mūsų šeima ir artimi draugai, po ilgo meilės tyrinėjimų ir bandomojo išsiskyrimo laikotarpio nusprendėme skirtis ir toliau tęsti savo bendrą gyvenimą kaip draugai“, – parašė verslininkas, laikomas turtingiausiu pasaulyje žmogumi. Bezosai pareiškė, kad po 25 metus trukusio gyvenimo kartu jaučiasi „neįtikėtinai laimingi“, ir pažadėjo toliau palaikyti glaudžius ryšius vienas su kitu, taip pat su artimais draugais ir tėvais. „Etiketės gali būti skirtingos, bet liekame šeima ir draugai“, – sakoma tviterio žinutėje.

Mylimoji pagal mamą

Victorios ir Davido Beckhamų sūnus Brooklynas (19 m.) tiesiog alpsta dėl savo merginos Hanos Cross (21 m.). Ir dabar paaiškėjo, kodėl. Mergina kaip du vandens lašai panaši į Brooklyno motiną Victorią. Tai pastebėjo Brooklyno gerbėjai, o vėliau jis ir pats paviešino seriją nespalvotų nuotraukų. Vienose jų įamžinta motina, kitose – jo mergina. Abi – stulbinamai panašios. Gerbėjai iškart puolė sakyti, kad jas net supainiojo. „Hana atrodo tarsi jaunesnė Victorios versija“, – tikino Brooklyno sekėjai. Hana ir Brooklynas gandus apie draugystę patvirtino praėjusį mėnesį, kai kartu pozavo per Britų mados apdovanojimus.

Šeima – svarbiausia

Amerikiečių atlikėja Britney Spears (37 m.) vasario pradžioje Las Vegase ketino pristatyti naują šou „Domination“, tačiau dėl sunkios tėvo ligos paskelbė atšaukianti visus pasirodymus. Ji daro neribotą profesinę pertrauką. Atlikėja į socialinius tinklus įkėlė nuotrauką, kurioje ji įamžinta su tėvais, kai buvo vaikas. Šalia jos ji brūkštelėjo, kad tai buvo sunkus sprendimas, tačiau šeima jai svarbiausia. Anot B.Spears, jos tėvas prieš kelis mėnesius ligoninėje vos nemirė. Kol jis visiškai pasveiks, dar esą ilgas kelias. Ji dabar norinti visiškai atsiduoti šeimai. Pasak laikraščio „New York Daily News“, B.Spears tėvui buvo diagnozuota žarnų perforacija (prakiurimas).

Įsiamžino svarbioje vietoje

Modelis Camila Morrone (21 m.) buvo labai maža, kai Holivude jau populiarus Leonardo DiCaprio (44 m.) filmavosi kino juostoje „Paplūdimys“. Po filmo premjeros praėjus 20 metų ji nutarė savo akimis išvysti vietą, kurioje jos dabartinis mylimasis pavergė milijonus širdžių. Tuomet 24-erių Leonardo filmavosi Pi Pi salose Tailande. Camila šiuo metu taip pat dalijasi kadrais iš Puketo, kur buvo nufilmuota nemažai „Paplūdimio“ scenų. Filmas buvo pristatytas 1999 m., kai Leonardo mėgavosi šlove po sėkmingos „Titaniko“ premjeros. „Paplūdimys“ kūrėjams taip pat atnešė didžiulę sėkmę. Kino juosta uždirbo 39,8 milijono dolerių JAV, o visame pasaulyje – iš viso 144 milijonus, nors filmo biudžetas siekė 50 milijonų dolerių.

Camilos nuotraukose perteiktas ypatingas Tailando žavesys. Mergina labiausiai keliautojams rekomenduoja aplankyti Dramblių draustinį, palikusį jai didžiausią įspūdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.