Rusijos primadona Ala Pugačiova atskleidė paslapties šydą apie visus savo vyrus

Rusijos pramogų pasaulio žvaigždė Ala Pugačiova (69 m.) gyvenime turėjo daug vyrų. Iš viso jos sąraše – 8 stipriosios lyties atstovai. Ką jau kalbėti apie tuos, kuriuos istorija nutyli.

Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Ala ir Maksimas Galkinas.<br>Scanpix nuotr.
Ala ir Maksimas Galkinas.<br>Scanpix nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br>Scanpix nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-01-21 10:50, atnaujinta 2019-01-21 15:32

Pirmą kartą primadona ištekėjo 1969-aisiais. Tuo metu ji aukso žiedais apsimainė su cirko menininku lietuviu Mykolu Orbaku. Nors su vyru jie susilaukė dukters Kristinos, vaikas neužkirto kelio santykių griūčiai. Mat tuo metu moters karjera jau kilo į neregėtas aukštumas.

„Kuo toliau, tuo labiau supratau, jog tolesnis gyvenimas su Mykolu – be perspektyvų“, – tuometinę situaciją komentavo Ala.

Po skyrybų praėjus ketveriems metams dainininkės gyvenime atsirado naujas žmogus – iš Sankt Peterburgo kilęs režisierius Aleksandras Stefanovičius. Vis dėlto paaiškėjo, kad ši santuoka buvo labiau panaši į fiktyvią, – menininkui reikėjo leidimo gyventi, pora drauge išbuvo trejus metus.

Kitas moters sutuoktinis taip pat buvo režisierius. Jevgenijus Boldinas iš pradžių buvo primadonos prodiuseris. Vėliau tarnybinis romanas virto vedybomis, tačiau ir jos nebuvo sėkmingos – tiek Ala, tiek ir Jevgenijus turėjo meilužių.

Scenos karaliumi tituluojamas Filipas Kirkorovas artistės dėmesio siekė ilgai. 1994-aisiais jiedu netikėtai susituokė.

„Kitą dieną po vestuvių supratau, kad padariau siaubingą klaidą. Ir nors mes santuokoje išbuvome dar dešimtį metų, ilgą laiką kartu negyvenome“, – pasakojo Ala.

Panašu, kad moteris pagaliau atrado šeiminę laimę. 2011-aisiais ji susituokė su garsiu komiku Maksimu Galkinu (42 m.). Po kelerių metų surogatinė motina jiems pagimdė dvi atžalas – sūnų Harį ir dukterį Lizą.

„Pirmą kartą savo gyvenime neturiu kuo skųstis. Viskas – ramu, taiku, linksma, nėra jokių problemų“, – emocijomis dalijosi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.