Savaitės blykstėse – Ramūno Vyšniausko skyrybos ir liūdna žinia iš Beatos Tiškevič

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Beata Tiškevič ir Ramūnas Vyšniauskas su žmona Inese. <br>LR archyvo nuotr. 
Beata Tiškevič ir Ramūnas Vyšniauskas su žmona Inese. <br>LR archyvo nuotr. 
Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Robertas ir Agnė Kalinkinai. <br>LR archyvo nuotr. 
Robertas ir Agnė Kalinkinai. <br>LR archyvo nuotr. 
Giedrė Jackytė.<br>Scanpix nuotr. 
Giedrė Jackytė.<br>Scanpix nuotr. 
Balerina Kristina Tarasevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr. 
Balerina Kristina Tarasevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr. 
Simona Nainė.<br>T.Bauro nuotr.
Simona Nainė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 26, 2019, 6:54 PM, atnaujinta Jan 26, 2019, 7:18 PM

Raudonojo kilimo paslaptys – lrytas.lt

Penktadienio vakarą įvykę M.A.M.A. apdovanojimai buvo laukiami ne tik dėl išskirtinio muzikos šou. Čia, kaip jau įprasta, raudonuoju kilimu žengė pasipuošusios garsiausios Lietuvos muzikos žvaigždės. Ne viena jų apie savo įvaizdį šiame renginyje pradėjo galvoti prieš keletą mėnesių ir į pagalbą pasikvietė garsius dizainerius, stilistus bei grožio meistrus.

Žurnalas „Stilius“ džiaugiasi galėjęs pristatyti tiesioginę M.A.M.A. raudonojo kilimo transliaciją. Transliacijos vedėjai dizaineris Robertas Kalinkinas ir dainininkė bei dizainerė Simona Nainė per tiesioginę transliaciją kalbino svečius, aiškinosi, kaip jie ruošėsi šventei ir kamšiemet prognozavo didžiausią sėkmę. 

Svečių bei žiūrovų laukė ir staigmena – „Stiliaus“ bičiulis Rožinis Pudelis tiesioginės transliacijos metu irgi tarė savo žodį. Po kaukėmis veidą slepiantis personažas šį kartą ketino parodyti tikrąjį savo veidą.

Grįžta į eterį

Kurį laiką iš televizijos ekranų dingęs ir į vaikų auklėjimą pasinėręs Mantas Stonkus (31 m.) grįžta į televiziją. Jam patikėta vesti LNK televizijos projektą „Finalo ketvertas“. Muzikinio šou vadeles jis laikys kartu su artimu bičiuliu Rolandu Mackevičiumi.

Garsina šalį

Londone nuaidėjo prestižiniai „The Gold Movie Awards“ („Auksiniai filmų apdovanojimai“). Raudonąjį kilimą mynė ryškiausios ekranų garsenybės, o tarp jų – ir lietuvė Giedrė Jackytė. Užsienyje dirbanti aktorė yra žinoma iš 2018 metų komedijos „Blood Type“ („Kraujo grupė“) bei dokumentinio filmo „My Online Nightmares“ („Mano internetiniai košmarai“).

Nosies operacija

Balerina Kristina Tarasevičiūtė (31 m.) papasakojo apie itin skausmingą patirtį. Šokėjai teko gultis ant operacinės stalo dėl prieš 15 metų patirtos nosies traumos. Bendraklasės netyčia sužalota Kristina iš karto nesikreipė į gydytojus, tad nosies kaulas suaugo kreivai. „Po mokyklos išvykau šokti į Sudžou baleto teatrą ir užsidirbusi pirmus garbingus šokėjui pinigus jau žinojau, kur juos investuosiu, todėl grįžusi nuėjau tiesiai pas daktarą. Tai nebuvo plastinė chirurgija, tai – rekonstrukcija. Todėl pasinaudodama proga noriu paskatinti visus susigrąžinti save ir vėl pradėti kvėpuoti abiem šnervėmis! Sveikimas buvo labai lengvas – nubudusi po narkozės, nors ir dainavau dainą apie ramunėles (neklauskit), apsiverkiau iš laimės. Žinot, kodėl? Nes kaire akimi nebemačiau savo nosies tiesiai prieš akį. Iškart supratau – operacija pavyko!“ – pasakojo balerina.

Paskutinė laida

Radijo laidų vedėja, aktorė, žurnalistė ir rašytoja Beata Tiškevič (29 m.) savo klausytojams pranešė liūdną naujieną – jos nebelieka Žinių radijo laidoje „Pasimatymai“. Beata, kuri pakalbino daugybę įdomių žmonių apie jų išgyvenimus ir savęs atradimus, pradėdama paskutinę savo laidą atskleidė: „Aš tiesiog judu toliau. Man buvo labai gera čia dirbti.“

Byra santuoka

Sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas (42 m.) skiriasi su žmona Inese (36 m.). Pora kartu pragyveno 8 metus ir augina du vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.