Lietuvaitė Bria šypsosi ir spindi tik Holivude, o jos močiutė svajoja su ja pasikalbėti

Holivude žaibiškai išgarsėjusi lietuvaitė Bria Vinaitė (25 m.) jau nebegrįžta į Lietuvą aplankyti močiutės. Populiarumo spinduliuose besimaudanti aktorė greičiausiai užmiršo ir savo gimtinę – Alytų.

 Bria Vinaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Bria Vinaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Bria Vinaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Bria Vinaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Bria Vinaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Bria Vinaitė.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 4:01 PM

Nors visai neseniai, praėjusių metų rugsėjo mėnesį, jos močiutė iš tėvo pusės Danutė Bulvinienė (68 m.) išliejo širdgėlą dėl anūkės, Bria šypsosi tik užsienio fotografams ir, regis, galvos nebesuka apie artimuosius.

Štai ji Niujorke su bičiulėmis dalyvavo prabangios juvelyrikos kompanijos „Tiffany & Co“ surengtoje fotografijų parodoje. Čia ji sukiojosi tarp tokių žvaigždžių kaip Kendall Jenner, Delilah Belle Hamlin, Caroline Daur, Nina Agdal, Sami Miro, Bria Vinaite, Dree Hemingway ir Emily Ratajkowski.

Gražuolė pasipuošė juoda, perregima suknele ir skleidė ypatinga pasitikėjimą savimi – juk ji dabar Holivudo žvaigždė! Žavesio suteikė aukštakulnės basutės ir ilgi šviesūs garbanoti plaukai.

Brios nuotraukos spaudoje atsiduria labai dažnai: ji lankosi prašmatniuose vakarėliuose, filmų premjerose, taip pat dirba modeliu.

Ne vieną nuotrauką albume sauganti močiutė svajoja pasikalbėti su JAV gyvenančia Barbora, bet jau seniai nesulaukia jokio dėmesio ženklo.

Bria vaikystėje buvo šaukiama Barbora, o tikra jos pavardė – Bulvinaitė.

Viename JAV investicinių bankų dabar dirbanti aktorės motina Ina Cross vaikystėje dukros neaugino, nes po skyrybų išvyko iš Alytaus ieškoti laimės svetur, o tėvas, kurio aktorė nepažinojo, ja nesirūpino. Jis buvo priklausomas nuo alkoholio ir mirė Alytuje neaiškiomis aplinkybėmis.

Mergaitės ramstis buvo ją lepinusios dvi močiutės. Dabar spėliojama, kad būtent vaikystės traumos padėjo Briai įsijausti į motinos vaidmenį apie benamius sukurtoje kino juostoje „Floridos projektas“. Šis debiutas buvusiai alytiškei plačiai atvėrė duris į kino pasaulį.

Tačiau šios temos pati Bria nemėgsta liesti. Ji yra pasakojusi, kad augo gūdžiame Lietuvos kaime, kur šaltą žiemą močiutė ją vežiodavo rogėmis, tačiau ir daug ką nutylėjo.

Visą jos istoriją galite skaityti čia:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.