Sūnaus gimtadienyje Inga Stumbrienė išbandė kraują stingdančią pramogą

Ingos (35 m.) ir Aivaro (35 m.) Stumbrų tradicija – kasmet surengti nepamirštamus gimtadienius savo vaikams. Ne išimtis ir šis, 9-asis, sūnaus Gabrieliaus gimtadienis. Šeima jį surengė kartodrome.

 I. Stumbrienė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 I. Stumbrienė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 I. Stumbrienė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 I. Stumbrienė.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 18, 2019, 6:09 PM, atnaujinta Feb 18, 2019, 6:12 PM

Pasak I. Stumbrienės, tokią gimimo dienos pramogą sugalvojo jos vyras Aivaras.

„Jau kelerius metus iš eilės Aivaras sugalvoja originalias temas bei veiklas mūsų sūnaus gimtadieniams. Prieš savaitę jie pirmą kartą drauge išbandė kartodromo trasas. Abiejų įspūdžiai buvo neįkainojami, todėl vienbalsiai nutarėme, jog per gimimo dieną ten sukviesime visus geriausius Gabrieliaus draugus ir smagiai praleisime laiką“, – pasakojo Inga.

Verslininkė paatviravo, kad buvo suabejojusi tokiu šeimos vyrų pasirinkimu.

„Iš pradžių maniau, jog Gabrielius dar per mažas tokioms pramogoms, tačiau kai pamačiau, kaip jis trasoje valdo kartą, supratau, jog be reikalo. Sūnus ne tik puikiai važinėjo, bet ir atliko sudėtingus manervus“, – su šypsena įspūdžiais dalijosi moteris.

Šis gimtadienis buvo įsimintinas ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Galimybę pirmą kartą sėsti prie karto vairo turėjo ir pati Inga. Ji šią pramogą išbandė kartu su susirinkusiais tėveliais. Įspūdžiai, anot verslininkės, neįkainojami.

„Pirmą kartą vairuoti tokią transporto priemonę sekėsi išties puikiai. Supratau, kad esu labai atsakinga vairuotoja ne tik gatvėje, bet ir trasoje. Buvau labai atsargi: nekliudžiau ne tik atitvarų, bet ir varžovų. Nors prieš lenktynes labai jaudinausi, lenktynėse su vyrais jaučiausi puikiai“, – vyrų džentelmeniškumu džiaugėsi Inga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.