Kristina Ivanova kartu su grupės narėmis įsiamžino pikantiškoje fotosesijoje

Merginų grupė „Kristal“ pristato naują fotosesiją, skirtą klubinės muzikos programai ir su skaitytojais dalinasi trumpa programos „Hit The Dance Floor“ ištrauka.

 Fotosesijos akimirkos.<br> LR montažas.
 Fotosesijos akimirkos.<br> LR montažas.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
 Fotosesijos akimirkos.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 9:52 AM, atnaujinta Feb 21, 2019, 1:24 PM

„Kiekvieną kartą ieškodamos idėjų fotosesijai, stengiamės, kad ji būtų kažkuo kitokia, kad atspindėtų numatytą mūsų idėją. Atėjo pats metas parodyti klausytojams kokios iš tiesų mes esame.

Nusprendusios imtis naujos klubinės programos kūrimo, vienbalsiai sutarėme, kad turime atrodyti pašėlusios, laisvos, drąsios ir seksualios. Kiekvienos mūsų įvaizdis atspindi mus“, – sako Kristina Ivanova.

Fotosesijos metu merginos jautėsi tarsi dalyvaudamos vakarėlyje, kuris turėtų užsitęsti iki paryčių.

„Šokiai klubinės muzikos ritmu, visos emocijos tikros, nesuvaidintos. „Joe Black Photography“ komanda puikiai suprato mūsų mintį ir leido mums improvizuoti, buvo daug juoko ir gerų emocijų fotosesijos metu“, – kalbėjo Donata.

Naujoje grupės programoje skambės gerai žinomi hitai, kurie tikrai neleis žiovauti iš nuobodulio.

„Mes žadame užkurti tikrą vakarėlį. Dauguma vis dar galvoja, jog mes esame fonograminė grupė, kuri nebūtinai moka dainuoti gyvai.

Galutinai sugriausime visus mitus, nes populiariausios, radijo stotyse grojamos dainos skambės tik gyvai, o specialiai paruoštos aranžuotės bei mūsų balsai nepaliks abejingų“, – kalbėjo Julija.

Nors dar tik prabėgo keli naujų metų mėnesiai, merginos pamažu siekia savo išsikeltų tikslų. Klubinės muzikos programa paruošta ir jau laukia publikos įvertinimo. Kitas didelis ir be proto malonus darbas merginoms – programa su gyvos muzikos grupe.

Tad šį kartą grupės „Kristal“ merginos pristato seksualumu alsuojančią fotosesiją ir trumpą naujos klubinės programos ištrauką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.