Pikantiškų detalių apie M. Jacksoną pažėrusi jo darbuotoja: „Man grasino nupjauti galvą“

Pop muzikos karaliaus Michaelo Jacksono gyvenimą lydėjo skandalai. Ilgus metus dainininką kaltinus priekabiavimu prie vaikų neseniai pradėta kalbėti ir apie tai, jog jis gyvas ir ruošiasi sugrįžti į didžiąją sceną. Visgi, ko gero, niekas geriau nesugeba papasakoti apie skandalingą žvaigždžių gyvenimą kaip likę gyvi jų kolegos, draugai, darbuotojai bei artimieji.

 M. Jacksonas. <br> Scanpix nuotr.
 M. Jacksonas. <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2019, 2:27 PM

Nebetylėti ir iškloti, ką galvoja nusprendė ir atlikėjo namuose dirbusi Adriana McManus (56 m.). Tiesa, pirmą kartą apie tai moteris prabilo tik praėjusį mėnesį. Mat anksčiau jai buvo grasinamą nužudyti.

„Man buvo sakoma, kad jeigu kada nors pradėsiu kalbėti apie tai, ką mačiau tuose namuose, jie pasamdys žmogų, kuris nupjaus man galvą, o mano kūno niekas neras“, – pasakojo buvusi kambarinė.

Adriana teigė, kad paslaptimis apipintoje dainininko rančoje lankėsi jauni berniukai. Po jų apsilankymo jai dažnai sūkurinėje vonioje tekdavo „žvejoti“ jų apatinius. Taip pat ji sakė, kad pop karaliaus namuose buvo randama daug tamponų ir vazelino (ypatingai jo miegamajame), muzikantas turėjo keistą maniją vaikų fotografijoms.

„Michaelas turėjo dvi puses: buvo geroji ir blogoji jo pusė. Tačiau jis buvo mano bosas ir aš jo apie randamus daiktus ar tai, kas vyksta jo namuose, neklausinėjau“, – antrino 4 metus rančoje dirbusi moteris.

„Jis laikydavo berniukų rankas ir juos bučiuodavo. Keista, kad ir šie konkuruodavo dėl jo dėmesio“, – pasakoji ji.

Vis tik, ne dėl visų savo kaltinimų moteris buvo įsitikinusi. Adriana teigė, kad namuose buvo slaptų vaizdo įrašų, kuriuose buvo įamžinta vaikų pornografija. Tačiau tų vaizdo įrašų ji prisipažino niekuomet nemačiusi.

Michaelą Jacksoną nesenai ginti stojo jo dukters Paris krikštatėvis Macaulay Culkinas. Filmo „Vienas namuose“ žvaigždė sakė, kad dainininkas turėjo puikų humoro jausmą ir visuomet buvo jo geras bičiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.