Savaitgalį praūžė pirmoji dvynukių stiliaus dvikova Lietuvoje

Šeštadieniais prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ virsta stiliaus guru kovos lauku – čia tarpusavyje varžosi garsios stilistės dvynukės Živilė ir Dovilė, mados pasaulyje žinomos kaip „Twins LT“.

 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Rengėjų nuotr.
 Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
 Renginio akimirkos<br> Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 5, 2019, 1:46 PM

„Dvynukių stiliaus dvikovų“ dalyviu, vienos iš stilisčių modeliu, gali tapti kiekvienas renginio žiūrovas ar kovų sekėjas socialiniuose tinkluose.

Kovo 2 d. įvykusiame pirmajame renginyje „Dvynukių stiliaus dvikova“ pergalę nuskynė stilistė Dovilė, o jos modeliu tapusi kaunietė Deimantė namo išvyko su krepšiu naujų drabužių ir aksesuarų bei vienos iš dvynukių sukurtu nauju pavasarišku įvaizdžiu.

„Nepaprastai smagus renginys, o stilių kuriančios Živilė ir Dovilė – tikros profesionalės, kaip ir visa komanda. Šį kartą laimėjusi Dovilė atvėrė akis ir leido plačiau pažiūrėti į man tinkamą stilių bei įvaizdį.

Paprastai rengdavausi griežčiau, daugiau ofiso stiliumi, bet, pasirodo, puikiai atrodau ir su moteriškesnėmis bei vėjavaikiškesnėmis eilutėmis.

Nuo šiol mano spintoje tikrai atsiras daugiau spalvų, ypač raudonos“, – sako Dovilės modeliu tapusi Deimantė Makarevičiūtė.

Galimybę dalyvauti renginyje „Dvynukių stiliaus dvikova“ ji laimėjo „Megos“ „Facebook“ paskyroje organizuojamame žaidime, o iš renginio išvažiavo su solidžiu kelių šimtų eurų vertės prizu – jai padovanoti Dovilės parinkti drabužiai bei aksesuarai, mėnesio narystė „VS-Fitness“ bei kiti prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ parduotuvių įsteigti prizai.

„Tai buvo labai malonus iššūkis. Aš niekada anksčiau neturėjau galimybės kurti stilių iš tokios gausybės parduotuvių asortimento kaip dabar.

Būtent po šios laidos pajutau, kad į Lietuvą atėjo pavasaris. Ir, neslėpsiu, nugalėti sesę visai malonu, tarp mūsų visada buvo šiokia tokia seseriška konkurencija.

Dabar reikės stengtis neužmigti ant laurų“, – savo įspūdžiais dalijosi pirmąją stiliaus dvikovą laimėjusi dvynukė Dovilė.

„Dvynukių stiliaus dvikova“ – tai naujausių pavasario mados tendencijų įkvėptas renginys, kuriame rungiasi stiliui neabejingiems Lietuvos gyventojams puikiai iš socialinių tinklų pažįstama stiliaus eksperčių komanda „Twins LT“, dvynukės Živilė ir Dovilė Kurauskaitės.

Renginiai vyks kiekvieną kovo šeštadienį, 12 val., prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.

Jų metu Dovilė ir Živilė ne tik kovos dėl pergalės, bet ir plačiau apžvelgs naujas pavasario stiliaus tendencijas, dalinsis naudingais patarimais kaip kurti savitą ir išskirtinį stilių.

Visas renginys bus filmuojamas ir vėliau atgims kaip laida „Dvynukių stiliaus dvikova“, kuri bus rodomos kiekvieną trečiadienį kanale „TVplay.lt“. Pirmąją laidą žiūrėkite jau šį trečiadienį, kovo 6-ąją, 10 val.

„Jei daug kur gyvenime esame skirtingos, pomėgis madai mus jungia, čia mes papildome viena kitą.

Diskutuojant apie tai, kas gražu, kas prie ko tinka, kiekviena į konkrečią eilutę įdedame savų štrichų.

Gal būtent todėl žmonės mus mėgsta. Kurdamos dviese pasiekiame tobulesnį rezultatą, juk galvoja dvi galvos“, – juokiasi pirmąją kovą pralaimėjusi, bet pasiduoti neketinanti Živilė.

Mada merginos domėjosi visą gyvenimą, o kaip kolektyvas „Twins LT“ pasirodė prieš porą metų pradėjusios rašyti mados dienoraštį socialiniuose tinkluose.

„Draugai dažnai mūsų klausdavo – kaip jūs sugebate taip gerai rengtis, matyt turite labai dideles drabužių kolekcijas? Bet mums to nereikia, mes sugebame derinti drabužius taip, kad jie kaskart atrodytų naujai. Bet draugų pastabos paskatino atverti savo talentus kitiems.

Pradėjus rašyti dienoraštį atsirado prašymai padėti fotosesijose, konsultuoti apsiperkant, taip žingsnis po žingsnio atėjome iki šio renginio ir televizijos laidos“, – pasakoja Živilė.

Renginio „Dvynukių stiliaus dvikova“ modeliu gali tapti kiekvienas: vienas iš dalyvių kiekvieną savaitę bus atrenkamas „Facebook“ žaidime „Megos“ paskyroje, o antrasis išrenkamas renginio pradžioje iš susirinkusiųjų svečių.

Kol jiems ar joms bus daromos šukuosenos ir makiažai, Živilė ir Dovilė iš prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ drabužių parduotuvėse kaip tik šiuo metu pristatomų naujų pavasario kolekcijų sukurs naują įvaizdį, priderins aksesuarus.

Kiekvieno renginio laimėtoją šeštadieniais išrinks tiesiogiai dvikovą stebintys lankytojai. Laimėjusios dvynukės sukurtas naujas stiliaus derinys bus padovanotas` jos modeliui, o antrasis dalyvis bus apdovanotas „Megoje“ veikiančių parduotuvių įsteigtais prizais.

Specialūs prizai lauks ir „TVPlay“ žiūrovų, kurie taip pat galės rinkti labiausiai patikusį Živilės ir Dovilės sukurtą derinį po laidos transliacijos.

„Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ – vieta, kur madai neabejingi žmonės skuba kiekvieną pavasarį ir rudenį susipažinti su naujausiomis žinomų prekių ženklų kolekcijomis ir mados tendencijomis.

Idėjinė linija neilgai truko išsirutulioti į „gyvas“ stiliaus kovas, įspūdingą renginį ir pramogą lojaliems „Megos“ lankytojams, juk mada yra tai, kuo mes gyvename kiekvieną dieną“, – apie bendrą projektą su TV3 kalba prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros departamento vadovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Visą kovą „Mega“ žada ne tik galimybę tiesiogiai stebėti „Dvynukių stiliaus dvikovų“ renginį ir laidų filmavimą, bet dar daugiau staigmenų ir dovanų susirinkusiesiems.

Kiekvieną šeštadienį, po renginio ir laidos filmavimo, Živilė ir Dovilė iš naujų pavasario kolekcijų sukurs dar šešis stiliaus derinius, kurie bus demonstruojami „Megos“ centrinėje aikštėje iki kito „Dvynukių stiliaus dvikova“ renginio, taip pat vyks įvairūs žaidimai, naujų pavasario kolekcijų pristatymai bei kitos aktyvacijos.

Daugiau apie projektą „Dvynukių stiliaus dvikova“: https://www.mega.lt/akcijos-naujienos-renginiai/laimek-ivaizdzio-pokycius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.