Dėl išvaizdos modeliui užtrenkė naktinio klubo duris ir liepė „net nesivarginti“

Kad į kai kuriuos naktinius klubus patekti gali ne kiekvienas norintis – vieša paslaptis. Neretai tai, ar įtiksi akyliems apsaugos darbuotojams, priklauso ne vien nuo to, ar esi ne pernelyg apsvaigęs. Reikšmės turi ir įvaizdis, žinomumas.

Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Naomi. <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2019-03-14 22:27

Tačiau tai, ką patyrė plius dydžio modelis Naomie Chaput – nepaaiškinama. Mergina paviešino atvejį, kuomet į naktinį klubą nebuvo įleista todėl, kad yra... stambaus sudėjimo.

Ji pasakojo, kad į Majamio naktinį klubą, kuriame turėjo koncertuoti reperis Future, nebuvo įleista dėl to, kad garsenybė vakarėlyje „nepageidavo storulių“. Merginai buvo pasakyta tiesiog nesivarginti.

„Ji jau buvo pasiruošusi eiti, tačiau prieš tai susisiekė su naktinio klubo administratore ir pasiteiravo, ar galės gauti bilietą į koncertą. Ji sulaukė štai tokio atsakymo: „Net nesivarginkite. Future prašė neįleisti dručkių“, – pasakojo modelio atstovas spaudai.

Naomie nemaloniu atveju pasidalijo savo instagramo paskyroje ir sulaukė per 211 tūkst. internautų dėmesio.

„Supykau ne dėl to, kad norėjau pamatyti Future, reperiai man iš viso nerūpi. Esmė tame, kad didžiąja 2019-ųjų problema tampa „storulės naktiniuose klubuose“.

Juk tai visiškai paprasta vieta. Todėl stengiuosi suprasti, kodėl... Kas leido jiems įvesti tokias taisykles? Ši diskriminacija yra nesuvokiama“, – piktinosi modelis.

Anot Naomi atstovo, klubo administratorė patikino, kad reperis kiekvieną kartą reikalauja, jog jo pasirodymų metu salėje nebūtų stambių merginų.

„Ji argumentavo ir tuo, kad pietiniame Floridos paplūdimyje retai kada sutiksi stambesnių figūrų, todėl nieko čia nėra neįprasto“, – pasakojo atstovas.

Visgi įtarimų istorijos tikrumu sukėlė faktas, kad kaltinimų sulaukęs reperis tviteryje pranešė nesantis susijęs su šiuo skandalu: „Nustokite naudotis mano vardu. Aš myliu visas moteris“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.