Dėdės išnaudota benamė manekenė sulaukė likimo atpildo

Christina Meredith (32 m.) – puikus pavyzdys to, ką gali žmogaus ryžtas. Gatvėje gyvenusi ir seksualinį išnaudojimą patyrusi moteris netrukus baigs politikos mokslus. Taip pat ji – ir grožio konkurso nugalėtoja, įsidarbinusi Jungtinių Valstijų kariuomenėje.

 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Christine. <br> Soc. tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 18, 2019, 6:00 PM

Sunkumai Christiną užklupo dar vaikystėje. Ją seksualiai išnaudojo jos dėdė. Psichologinį ir fizinį smurtą ji patyrė ir iš savo mamos.

Maža to, amerikietė turėjo rūpintis už save jaunesniais giminaičiais – ji sunkiai dirbo tam, kad ant namų stalo atsidurtų bent kiek maisto.

Kai Christina sulaukė pilnametystės, ji nutarė kreiptis į socialines institucijas. Kadangi jauna moteris buvo pilnametė, ji buvo palikta likimo valioje.

Į Kaliforniją persikrausčiusi C. Meredith gyveno automobiliuose ir maudydavosi viešuosiuose dušuose, įrengtuose paplūdimiuose.

Tačiau vieną dieną įvyko stebuklas – išvaizdžią moterį pastebėjęs talentų medžiotojas ją paragino sudalyvauti grožio konkurse.

Pastarąjį Christine laimėjo – ji nurungė tūkstančius konkurenčių, kurios jam ruošėsi metų metus.

Vėliau, ji nusprendė prisijungti prie Jungtinių Valstijų kariuomenės moderuojamos treniruočių programos. Moteris sakė, kad būtent ji išsaugojo jos gyvybę.

„Ši programa išsaugojo mano gyvybę, visą savo sėkmę dedikuoju būtent jai. Programa suteikė man tikslą ir išmokė disciplinos“, – pasakojo manekenė.

Šiuo metu moteris džiaugiasi sėkme – ji išleido knygą. Taip pat Christine keliauja po šalį ir tūkstančiams sako įkvepiančias kalbas.

„Visada maniau, kad būdama trisdešimties jau turėsiu šeimą. Tačiau to teks palaukti, nes dabar man gyvenimo kortos krenta kiek kitaip“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.