Sergejus Maslobojevas vedė antrąkart besilaukiančią ilgametę mylimąją Airinę

Ringo kovotojas Sergejus Moslobojevas (31 m.) vedė savo išrinktąją Airinę Juodrytę (27 m.). Šeštadienį, 11 val. pora aukso žiedais apsimainė Vilniaus Civilinės metrikacijos skyriuje.

R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
Sergejus Maslobojevas<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sergejus Maslobojevas<br>Asmeninio albumo nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-04-20 15:55, atnaujinta 2019-04-20 16:01

Pora drauge jau, regis, visą amžinybę – kartu augina penkerių sūnų Ramirą. Laimė Sergejų ir Airinę aplankė darsyk – puošniu baltu apdaru jaunoji žengė nešiodama jau antrą gyvybę.

Prieš vestuves kovotojas juto jaudulį, kurį išliejo socialinio tinklo paskyroje.

„Labai baisi naktis buvo. Visą naktį tai laužė, tai maudė, tai raumenis suko. Tai šalta, tai karšta. Ir jauduliukas kilo. Tai reiškia, kad kažkas gero greitai ateis“, – instagramo vaizdo įraše kalbėjo sportininkas.

Na, o penktadienio vakarą džiaugėsi ne tik užbaigta darbo savaite, bet ir artimuosius subursiančia švente: „Dvi dienos šventės, giminių, šypsenų, super“.

Anksčiau naujienų portalui lrytas.lt buvo pasakojęs savo meilės istoriją.

„Su Airine mes pažįstami jau seniai. Kai man buvo aštuoniolika, draugavau su tuomet geriausia jos drauge, kuriai buvo septyniolika. Airinė buvo keturiolikmetė.

Vis sutikdavau ją ir matydavau, kaip ji auga, bręsta ir gražėja! Prieš ketverius (dabar jau šešerius, red.) metus po varžybų užėjau į barą, kuriame ji dirbo. Airinė prisėdo šalia pasikalbėti.

Daug bendravome ir net nepastebėjau, kaip pabučiavau jai į petį. Pasakiau, kad vieną dieną ji bus mano žmona ir pagimdys sūnų. Pats nesupratau, ką kalbu, o ji išsprogdino akis, nusišypsojo.

Suvokiau, kad tarp mūsų užsimezgė stiprus ryšys, vėliau ji metė visus darbus ir išvažiavo su manimi į Vilnių“, – pasakojo Sergejus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.