Meghan Markle sūnėnas karališkajai šeimai daro gėdą: po muštynių jį pričiupo policija

Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle giminaitis atsidūrė pačiame skandalo įkarštyje. Jos sūnėnas Tyleris Dooley (26 m.) dalyvavo masinėse muštynėse, po kurių jis patyrė kojų traumą.

 Tyleris Dooley (kairėje) ir Meghan Markle, princas Harry su sūnumi Archie.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Tyleris Dooley (kairėje) ir Meghan Markle, princas Harry su sūnumi Archie.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
 Meghan Markle, princas Harry su sūnumi Archie.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle, princas Harry su sūnumi Archie.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 18, 2019, 2:46 PM

Meghan sūnėnas jokių komentarų apie šį įvykį nedalija.

M.Markle gerbėjai jau seniai įprato prie įvairiausių kunigaikštienės giminaičių skandalų. Pati kunigaikštienė už savo giminę rausta kaip reikiant – jos sesuo Samantha lieja piktį žiniasklaidai, o tėtis dukrą ne kartą buvo apkaltinęs abejingumu.

Dabar visas dėmesys nukrypo į jos sūnėną, kuris tapo nusikaltimo herojumi.

Muštynės, kaip praneša užsienio žiniasklaida, įvyko praėjusią savaitę, viename Oregono bare. Čia princo Harry žmonos sūnėnas linksminosi su draugais, o tada prasidėjo muštynės, kuriose dalyvavo 15-20 žmonių.

Šis įvykis neapsiėjo be pasekmių – Tyleris gydosi kojos kulkšnį. 

Po staiga kilusių muštynių T.Dooley bandė sprukti, tačiau dėl traumos negalėjo pajudėti. Atvykus policijai, jis buvo sulaikytas ir išvežtas į ligoninę.

„Jis gydytojams šaukė, kad nešioja „Rolex“ laikrodį, tad jis tikrai gali susimokėti už gydymą“, – pasakojo vienas iš įvykio liudytojų.

T.Dooley ne pirmą kartą patenka į žiniasklaidos akiratį. Prieš Meghan ir Harry vestuvės vaikinas bandė į klubą patekti su peiliu.

Iš JAV vestuves kartu su šeima stebėti atvykęs 25 metų Tyleris Dooley po incidento jį apieškantiems klubo apsauginiams pasakojo, kad peilį su savimi nešiojosi, nes JAV prezidentas Donaldas Trumpas yra pasakęs, kad Londonas – „kaip karo zona“.

Klubo apsauginiams toks marihuaną Oregono valstijoje auginančio T.Dooley pasiaiškinimas neįtiko, tad jie iškvietė policiją, kadangi viešose vietose Jungtinėje Karalystėje draudžiama nešiotis peilius.

Apie tai išgirdęs vaikinas paspruko iš klubo, tad atvykus policija nieko neareštavo, tiesiog iš apsauginių paėmė T. Dooley priklausiusį peilį.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.