Pietų Afrikoje užpultas Holivudo aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris

Šeštadienį, gegužės 18 dieną, buvo užpultas Holivudo aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris, kuris lankėsi Pietų Afrikos Respublikoje.

 Užpultas Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Scanpix nuotr.
 Užpultas Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Scanpix nuotr.
 Užpultas Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Scanpix nuotr.
 Užpultas Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 19, 2019, 1:32 PM, atnaujinta May 19, 2019, 2:06 PM

Buvęs Kalifornijos gubernatorius dalyvavo sporto renginyje „Arnold Classic Africa“, kai pribėgęs vaikinas spyrė jam į nugarą.

Johanesburgo laikraštis „The Sandton Chronicle“ praneša, kad incidento metu A.Schwarzeneggeris buvo šio miesto Sandtono susirinkimų centre.

Jis teisėjavo šokinėjimo su šokyklėmis varžyboms ir fotografavo. Staiga pribėgęs vyras pašoko ir stipriai spyrė 71 metų aktoriui į nugarą.

Užpuolimo vaizdo įraše matyti, kad užpuolikas buvo iškart sulaikytas, o A.Schwarzeneggeris netrukus išeina iš susirinkimų centro.

Po kiek laiko, tą pačią dieną, A.Schwarzeneggeris įdėjo į tviterį žinutę, kuria informuoja savo sekėjus, kad „nėra dėl ko rūpintis“.

„Ačiū už jūsų rūpestį, bet nėra dėl ko rūpintis, – parašė jis. – Aš pagalvojau, kad mane tik pastūmė minia, kaip dažnai būna. Kad man spyrė, supratau tik pažiūrėjęs, kaip ir jūs visi, vaizdo įrašą. Džiaugiuosi tik, kad tas idiotas nesutrukdė mano „snapchatui“ (filmavimui ir dalinimuisi vaizdo įrašais ir nuotraukomis socialiniame tinkle „Snapchat“. – Red.).

A.Schwarzeneggeris išgarsėjo, sukūręs vaidmenis filmuose „Terminatorius“, „Grobuonis“  ir .„Viską prisiminti“.

Buvęs kultūristas ir Kalifornijos gubernatorius (nuo 2003 iki 2011 metų) 1989 metais įsteigė „Arnoldo sporto festivalį“ („Arnold Sports Festival“). Viena iš šio festivalio sudedamųjų dalių yra „Arnold Classic Africa“.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.