UFF salonas švenčia gimtadienį: kūrėjas įsiamžino nuogas

Prieš 10 metų duris atvėrė pirmasis UFF salonas. Pasak įkūrėjo stilisto Valerijaus Gigevičiaus, ši idėja gimė iš noro sukurti tokią vietą, kurioje būtų malonu ne tik dirbti, bet ir užsukti tiesiog pabendrauti su bendraminčiais.

 Fotosesijos akimirkos. <br> J. Kurbadovos nuotr.
 Fotosesijos akimirkos. <br> J. Kurbadovos nuotr.
 Fotosesijos akimirkos. <br> J. Kurbadovos nuotr.
 Fotosesijos akimirkos. <br> J. Kurbadovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 24, 2019, 11:03 AM

„Mes esame nestandartinio grožio salono modelio pradininkai. Tai nebuvo itin sunku, nes tuomet Lietuvoje visiems jau norėjosi tyro oro gurkšio“, – prisimena salono įkūrėjas.

Nuo pirmų dienų jis stengėsi suburti tokią komandą, kurioje dirbtų įdomūs ir savo darbą mylintys žmonės. Klientai netruko pamilti UFF ir žinutė apie naujo koncepto saloną Vilniuje iš lūpų į lūpas pasklido akimirksniu.

„Aš be komandos – kaip nuogas karalius, todėl jubiliejinio gimtadienio proga norėta visų pirma sukurti šventę jiems. Met Gala tema leido atsiskleisti kiekvieno kūrybiškumui ir pamatėme, jog užaugome tiek, jog drąsiai galime žengti raudonuoju kilimu“, – šypsosi šeimyninėje nuotraukoje išsirengęs Valerijus.

Nors šiemet buvo nutarta palepinti save ir nerengti tradicija tapusio gimtadienio kolekcijos pristatymo, klientų UFF tikrai nepamiršo ir visą gegužės mėnesį UFFiečius lepina dovanomis, o ikoninės mylimų meistrų nuotraukos – tikra braškė ant torto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.