Vyro dovanota suknelė Daivai Žeimytei-Bilienei atnešė sėkmę

Patogu ir moteriška – taip trumpai galima apibūdinti vasaros moterų spintos karalienę suknelę. Kokioms suknelėms karūnas šią vasarą uždėjo garsios moterys?

Daiva Žeimytė-Bilienė.<br> LR montažas.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br> LR montažas.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daiva Žeimytė-Bilienė.<br>LR archyvo nuotr.
Pranešimą skaitė šimtams moterų Norvegijoje.<br>Asmeninio arcyvo nuotr.
Pranešimą skaitė šimtams moterų Norvegijoje.<br>Asmeninio arcyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2019-06-12 15:00, atnaujinta 2019-06-12 15:40

Žurnalistės, „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėjos Daivos Žeimytės (39 m.) vasaros favoritė – žalios spalvos suknelė, kuri tinka ir į darbą, ir į įvairius renginius.

Žalia spalva – jos mėgstamiausia, tinka prie tokios pat spalvos akių. Tai pastebėjo ir dizainerė, kuri pasiūlė jai būtent tokios spalvos mėgstamiausiu tapusį drabužį, rašoma „Lietuvos ryto“ žurnale „Stilius“.

„Kai atsirado daugiau visuomeninės veiklos, iškilo viena moteriška problema – ką gi apsirengti? Kadangi padaugėjo įvairių renginių, konferencijų, panorau atsinaujinti, ieškojau, ką būtų galima juose vilkėti.

Visuomet šiuo klausimu padėdavo mano labai geras draugas dizaineris Liutauras Salasevičius, bet kartais reikėdavo ir tokių neproginių, bet dailių apdarų, kurie tiktų ir renginiui, ir darbui.

Tuomet į pagalbą atskubėjo kita dizainerė Laura Dailidėnienė. Būtent pas ją atradau tokio stiliaus drabužį. Vieną sykį prieš pat kovo 8-osios konferenciją „Moters vizija“ sugalvojau nuvykti pas dizainerę ir paieškoti tinkamo varianto. Tuomet ji man pasiūlė žalią suknelę, kuri man paliko didžiausią įspūdį“, – apie suknelės atsiradimą jos spintoje prisiminė Daiva.

Su dizainerės kurta suknele moteris vedė konferenciją ir ji praėjo labai sklandžiai. Moteris neneigė sulaukusi pagyrų ne tik dėl vedimo, bet ir dėl įvaizdžio. Tiesa, šią suknelę ji buvo pasiskolinusi ir svarstė vėliau įsigyti. Tačiau ilgai laukti nereikėjo – kol Daiva svarstė, iniciatyvos ėmėsi jos vyras Mindaugas Bilius. Jis nusprendė palepinti moterį ir padovanoti jai patinkančią ir puikiai tinkančią elegantišką suknelę.

„Juk žinote, kaip būna: išleidi mintį į pasaulį, ir ji būna įgyvendinta. Mindaugas mane labai palaiko, jam visuomet labai svarbu, kaip aš jaučiuosi. Jis, pamatęs mane su šia suknele, sakė, kad ją privalau turėti, ir nusprendė padovanoti“, – džiaugėsi moteris.

Ši suknelė laidų vedėjai labai svarbi. Moteris ją vilkėjo ne tik renginyje „Moters vizija“, bet ir vyko skaityti pranešimo šimtams moterų į Norvegiją.

„Jau pirmą kartą stovėdama prieš auditoriją su šia suknele supratau, koks geras jausmas, kai žmonės tau ploja atsistoję. Su šia suknele nusprendžiau lankytis tik motyvuojančiuose ir emociškai stipriuose renginiuose“, – pasakojo Daiva.

Tiesa, vasaros pabaigoje moteris susilauks pirmagimio, tad kol kas šią suknelę pakabino spintoje ir dabar renkasi laisvesnes sukneles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.