J. Gafarovaitės-Rašimienės spintoje vulgarių suknelių nėra: vertina stilingą patogumą

Grožio studijos GAFARO įkūrėja, profesionali vizažistė Justina Gafarovaitė-Rašimienė (27 m.) viešumoje nepamiršta ne tik plačios šypsenos, bet ir iki smulkiausių detalių apgalvoto įvaizdžio.

Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Justina Gafarovaitė-Rašimienė.<br>A.Vengalio nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 17, 2019, 3:08 PM, atnaujinta Jun 17, 2019, 3:24 PM

Tam ji skiria apie valandą – pasirūpina šukuosena, saikingu makiažu ir aprangos akcentų suderinimu.

Paskutinėmis akimirkomis prieš svarbų renginį ar susitikimą dėl įvaizdžio detalių jai rūpintis netenka – mintyse pirmoji įvaizdžio idėja kyla prieš kelias dienas.

Žinoma moteris šiltuoju metų laiku dažnai renkasi sukneles.

Grožis, kainos ir kokybės santykis bei patogumas – pagrindiniai dalykai, į ką rinkdamasi naują garderobo detalę dėmesį atkreipia Justina.

„Sukneles stengiuosi rinktis tokias, kurios būtų ir gražios, ir patogios – šiais laikais tai lengvai suderinama. Juk ir prie suknelės galima avėti sportbačius – šį sezoną tai vis dar madinga.

Manau, kad šis – suknelės ir sportinės avalynės – įvaizdis ne tik stilingas, bet ir jaunatviškas, nesendinantis.

Pasipuošusi tokiu deriniu sau atrodau ne per daug solidžiai – tai man labai patinka. Elegantiški deriniai, mano nuomone, moteriai prideda metų“, – žavingai šyptelėjo Justina.

Naujuose šeimos namuose atsirado vieta erdviai moters drabužinei. Čia lentynose tvarkingai surikiuoti bateliai, stalčiukuose dailiai išdėlioti aksesuarai, o ant pakabų preciziškai sukabintos suknelės.

„Mano garderobe dominuoja patogios laisvos suknelės. Aptempiančios figūros linkius ar pernelyg trumpos suknelės, manau, yra ne tik neskoningos, bet ir... nemadingos.

Moteris gali turėti ypatingą figūrą, bet vilkint tokią suknelę galima lengvai prašauti pro šalį. Tokiais atvejais noras atrodyti seksualiai virsta vulgarumo demonstravimu.

Renkuosi subtilesnį seksualumą – pirmenybę teikčiau ilgesnei suknelei, kuri, pavyzdžiui, išryškintų grakštų liemenį, o ne atvertų krūtinę“, – prisipažino Justina.

Veikli moteris pritaria minčiai, kad drabužiai ir daiktai turi tarnauti žmogui, o ne atvirkščiai. Suknelių, menančių ypatingus gyvenimo įvykius ar įsimintinas progas, ji sako nesauganti.

Vienintelis drabužis, kuris, tikėtina, išliks kaip brangus prisiminimas, – vestuvinė suknelė, kuria Justina daugiau nei prieš penkerius metus puošėsi Jamaikoje.

„Nemėgstu drabužių idealizuoti, taupyti ar saugoti kaip prisiminimo. Keičiantis mados tendencijoms mėgstu atnaujinti garderobą, tad mieliau atsibodusius drabužius padovanosiu merginoms, kurioms jų labiau reikia, nei saugosiu kaip atsiminimą.

Galbūt mano nuomonė pasikeistų, jei turėčiau brangų, garsaus dizainerio kurtą drabužį? Nors, gerai pagalvojus, manau, kad vis tiek jį parduočiau“, – juokdamasi sakė grožio studijos įkūrėja.

Rinkdamasi naują suknelę Justina pirmenybę teikia kainai ir kokybei.

„Pamačiusi gražų drabužį iš karto įvertinu jo kainą – ar tai man įperkama? Etiketėje paskaitau sudėtį, apgalvoju, ar suknelė gerai skalbsis, ar nenusidėvės, – tai man labai svarbu.

Mėgstu kokybiškus, laikui nepavaldžius drabužius, kurie bus tinkami ne vieną sezoną, vengiu vienkartinių daiktų, kurie tarnauja iki pirmo skalbimo“, – pasakojo detalėms reikli moteris.

Greitosios mados parduotuvėse Justiną pamatysite retai. Dažniausiai moteris apsiperka mažose parduotuvėlėse ar butikuose, ne vienus metus jos simpatijas pelnę italų gamintojų drabužiai. Tokių ji atranda ir Lietuvoje.

Sūpuodama šių metų vasario mėnesio pabaigoje gimusią dukrą Medą Justina prisipažįsta – mažylei ji norėtų tapti pavyzdžiu.

„Dar nežinau, ar vaikams galima perduoti meilę drabužiams... Tikiu, kad dukros stilius, kaip ir ji pati, bėgant metams keisis.

Norėčiau būti jai pavyzdys, įdiegti moteriškumo pojūtį ir patogios elegancijos pomėgį“, – sūpuodama mažylę šiltai kalbėjo laiminga mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.