Internautai smerkia Whoopi Goldberg: jauną aktorę privertė šlykštėtis savimi

Po to, kai buvo nutekintos ir internete paviešintos nuogos aktorės Bellos Thorne (21 m.) nuotraukos, Holivude kilo šurmulys. Ši tema buvo apkalbėta net televizijos laidose.

Bella Thorne ir Whoopi Goldberg (per vidurį). <br>Stop kadras ir scanpix nuotr. 
Bella Thorne ir Whoopi Goldberg (per vidurį). <br>Stop kadras ir scanpix nuotr. 
Bella Thorne. 
Bella Thorne. 
Whoopi Goldberg. <br>Scanpix nuotr. 
Whoopi Goldberg. <br>Scanpix nuotr. 
Bella Thorne nevengia viešinti seksualių kadrų.  <br>Instagramo nuotr. 
Bella Thorne nevengia viešinti seksualių kadrų.  <br>Instagramo nuotr. 
Bella Thorne nevengia viešinti seksualių kadrų.  <br>Instagramo nuotr. 
Bella Thorne nevengia viešinti seksualių kadrų.  <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 19, 2019, 11:06 PM, atnaujinta Jun 19, 2019, 11:07 PM

ABC televizijos rytiniame pokalbių šou „The View“ nuaidėjo įvairių pasisakymų šia tema.

„Man gaila, kad vaikai turi tai pereiti. Greičiausiai, čia socialinės medijos populiarumo kaltė. Kažkas pavogė jos nuogos nuotraukas ir jas paviešino – tai siaubinga“, – kalbėjo viena laidos vedėjų.

Na, o dalyvavusi „Oskaro“ laureatė Whoopi Goldberg (63 m.) sureagavo kritiškai ir rėžė, kad tai – pačios aktorės kaltė.

„Jeigu esi garsenybė, man visiškai nesvarbu, kiek tau metų, tu negali fotografuotis nuoga. Kai jie trokšta informacijos apie tave, jie ieško visko.

Nesvarbu, įsiamžinai vienoje nuotraukoje, ar daugybėje. Vos tik nusifotografuoji, nuotrauka atsiduria debesyje (virtualioje informacijos saugykloje internete „icloud“, red.) ir tampa prieinama bet kuriam programišiui“, – rėžė Whoopi.

Išklausiusi kritikos B.Thorne puolė į ašaras. „Gėda, Whoopi. Gėda, kad viešini tokią nuomonę, girdint jaunoms mergaitėms. Neva, jei nusifotografuoji nuoga, esi šlykšti. Gėda.

Nemeluosiu, jaučiuosi labai šlykščiai žinodama, kad visi matė mano mėšlą. Pamačiusi šį interviu savimi šlykščiuosi dar labiau. Tikiuosi, tu dabar laiminga. Tikiuosi tu sušiktai laiminga...

Dabar suprantu, kodėl žmonės, pakliuvę į tokias situacijas puola į depresiją. Esate žiauri skelbdama tokią nuomonę šioje bjaurioje situacijoje“, – liedama ašaras Bella filmavosi vaizdo įraše, kuriuo vėliau pasidalijo instagrame.

Kitame laidos „The View“ filmavime buvo kviečiama pasirodyti ir Bella, tačiau po šio įvykio persigalvojo.

„Nenoriu ten filmuotis, nes tikrai negeidžiu, kad būrys vyresnių moterų aptarinėtų mano kūną ir seksualumą. Jau rytoj atšauksiu interviu“, – pažadėjo jauna aktorė.

Keli legendinės aktorės sakiniai televizijos laidoje virto tikru skandalu. Išvydę interviu jauni žmonės internete ėmė viešai reikšti panieką. 

„Whoopi, elgiatės siaubingai žemindama moterų giminę už tai, kad fotografuojasi. Ne gana to, sakote, kad programišiams vogti ir viešinti asmeninius failus – galima. Apgailėtina mušti leisgyvį žmogų“, „Neleiskime žeminti jaunų merginų dėl nesėkmių ir versti jų kažko bijoti. Whoopi mąstysena apgailėtina“, – tokiomis ir panašiomis žinutėmis žmonės dalijasi internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.