Garsenybės atskleidė paslaptį, kaip kasdien išlieka gražios

Socialinių tinklų erdvė jau ilgą laiką mirga nuo garsenybių pasakojimų ir patarimų kaip išlikti stulbinančiomis. Savo Instagram paskyrose jos atskleidžia savo kasdienes procedūras su „Gold Beauty Line“ produkcija ir negali atsidžiaugti rezultatais.

  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
  „Gold Beauty Line“ produkcija.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2019-06-20 09:15, atnaujinta 2019-06-20 09:33

Lengvai pastebimas nuovargis

Viena pirmųjų „Gold Effect“ paakių kaukes pradėjo naudoti Natalija Bunkė. Savo teigiamais atsiliepimais ji dalijasi su visais bei naudoja jas ne tik namuose, bet ir skubėdama pas vizažistus prieš renginius.

Viename interviu ji minėjo: „Man pačiai buvo aktualu rasti tai, kas padėtų sumažinti taip vadinamus maišelius po akimis, atkurtų drėgmės balansą.“

Natūralu, kad karštomis vasaros dienomis paakiai reikalauja dar daugiau dėmesio norint išlikti gražiomis ir žvaliomis bei ore tvyrantis karštis nepadeda kovoti su nuovargio pėdsakais veide.

Goda Alijeva negali atsidžiaugti paakių kauke: „Mielosios mano, atradau tobulą kaukę, idealiai sutvarkančią patamsėjusią paakių odą, puikiai drėkinančią ir skaistinančią!!!

Žodžiu, ši kaukė – visų paakių odos problemų sprendėja! Ir tiesiog neleidžianti ja atsidžiaugti! 10 balų!!!“

O dainininkė Nijole Pareigytė Rukaitienė džiaugiasi, kad kaukė ne tik maitina, bet ir nuramina odą: „Stangresnė, glotnesnė, pilna apimties ir daug švelnesnė paakių oda – visa tai man suteikė Gold Effect paakių kaukė.“

Regis visoms „Gold Effect“ bandžiusioms žvaigždėms kaukės paliko įspūdį ir jos panoro pasidalinti apie tai su savo sekėjomis. Tai visai nestebina, juk visos nori atrodyti gražios.

Mažai dėmesio skiriame lūpoms

Maloniai džiugina naujiena, jog „Gold Beauty Line“ produkcija plečiasi. Neseniai ją papildė „Pink Lips“ lūpų kaukės, o dienos šviesą greitai išvys ir veido serumai.

Lūpų kaukes išbando paakių kaukes pamėgusios garsenybės.

Žinoma papuošalų kūrėja ir dizainerė Elvyra Monginienė po šių lūpų kaukių naudojimo paliko atsiliepimą: „Kai visą gyvenimą mano lūpos užėmė pusę mano veido, aš turėjau tikrai didelį kompleksą, bet kai dabar merginos nesveikai pučia lūpas – man to daryti nereikia. Nors čia sutaupiau, bet, kad jos visada būtų gražios būtina naudoti @goldbeauty_line.“ Verta paminėti, kad jos atgaivina lūpas po ilgo buvimo saulėje, todėl lūpos nepatiria neigiamos reakcijos.

Neretai pasitikėjimą savimi mums temdo mintys apie tai kaip atrodome. Todėl norint atrodyti nepaprastai žaviai reikia investuoti į save, tai rodo ir garsios Lietuvos moterys, kurios atrodo stulbinamai ne tik ekranuose, bet ir už jų.

Jautrioms vietoms, tokioms kaip paakiai ir lūpos, skiriame labai mažai dėmesio ir tai atsispindi mūsų veiduose po ilgos darbo dienos.

Labai svarbu, jog būtų pasirūpinta visomis vietomis: paakiai sudrėkinti ir pailsėję, lūpos pamaitintos ir nešerpetojančios.

Pasilepinus saulės spinduliais tiesiog privaloma atgaivinti savo odą, todėl pasitelkiant į pagalbą profesionalias priemones ne tik atrodom gražios, bet ir išlaikome jaunatviškumą. Iš www.goldbeautyline.lt įsigyta produkcija taip pamėgta garsių Lietuvos moterų skuba į pagalbą visoms norinčioms atrodyti gražiai ir jaustis laimingai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.